A 6 legfinomabb habfürdő
Szerintünk
Biztosan te is szívesen merülsz el a kádban, ha hidegre fordul az idő. Mi az alábbi habfürdőkkel fokozzuk a hangulatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fürdőzés és a nagy habok ideje novemberben köszönt be, amikor hideg szél süvít, zimankó van, és a hó is megmutatja magát.

Egy nagy kád forró víz nemcsak a testet melegíti fel, hanem megnyugtatja az idegeket, így könnyebb az alvás, és pihentebben ébredsz másnap.

A tökéletes fürdő

Hogy a fürdőzés igazi élmény legyen, fogadd meg az alábbiakat!

  • A víz ne legyen túl forró. A túl meleg víz nem tesz jót a vérkeringésnek, különösen, ha van néhány visszered. A gyakori forró fürdők miatt megereszkedhet a bőr, és könnyebben kioldódnak belőle a zsírok.
  • Teremts nyugtató környezetet. Ne lámpával, hanem mécsesekkel világíts, vagy vigyél magaddal olvasnivalót és egy pohár vörösbort.
  • Persze nemcsak egyedül fürödhetsz, hanem a párodat is meginvitálhatod a kádba. Nem fog nemet mondani.
  • Nemcsak relaxálhatsz, de szépülhetsz is fürdés közben. Tegyél fel egy pakolást, mely sokkal hatékonyabb lesz, hiszen a melegtől és a gőztől kitágulnak a pórusok. Tegyél olajat a vízbe, így az nem szárad ki.
  • A fürdőadalékok különböző hatásúak, a fürdősók méregtelenítenek, és fertőtlenítő hatásúak, az olajok táplálják a bőrt, az illóolajok pedig nagyon változatosan használhatók a hangulat fokozására.

A legegyszerűbb, ha habfürdőt használsz, ebből számtalan változatot találhatsz a drogériák polcain, illóolajjal, csillámmal és különleges összetevőkkel. Mi az alábbiakban merülünk el a legszívesebben.

Melinda

Nagyon édesszájú vagyok, úgyhogy, ha betérek egy boltba, nem tudok gumicukor nélkül távozni. Ez a szenvedélyem az illatokra is kiterjed: szeretem magam ennivalóan édes illatokkal kínozni, úgyhogy a cukorka illatú parfümöm mellé muszáj volt beszereznem egyet a Lush Creamy Candy névre hallgató habfürdőjéből is. Elég volt egyszer kipróbálnom, hogy azonnal beleszeressek. Nemcsak édes, vaníliás illatát imádom, de az is remek, hogy a többi habfürdővel ellentétben ezt nem elég csak úgy egyszerűen beleloccsantani a fürdővízbe, hanem a krémes kocka egyszerűen habbá olvad, ahogy belemorzsolom a forró vízbe. Egy hűvös napon hazaérve nincs üdítőbb, mint egy forró, édes fürdő, hacsak nem egy zacskó gumicukorral kiegészítve.

Pálma

Imádom teleengedi a kádat télen, és hosszan elmerülni az illatos habokban, főleg egy fárasztó és hideg nap után. Mivel folyton tele van a fejem a sok tennivalóval, nagy szükségem van, hogy alkalmanként kikapcsolódjak, ezért elsősorban azokat a habfürdőket kedvelem, amelyek nyugtatólag hatnak. Nagy kedvencem a Radox Herbal Bath Time Out habfürdője, amely mimózakivonatot tartalmaz, így nemcsak tartós habbal örvendeztet meg, hanem valóban relaxál. Nem szárítja a bőrömet sem, ezért nem szükséges utána testápolót használni, így a kellemes, nyugtató illatot az ágyba is magammal vihetem.

Noémi

Borzongatóan hideg téli estéken, mint ami mostanság utolért minket, ha sokáig időzöm a belvárosban, már egészen átfagyva érek haza. A legnagyobb vágyam ilyenkor, hogy jó forró, habos fürdőt vehessek. Megnyugtat, elűzi a fejemből a napi gondokat, és sokkal jobban is alszom utána.
A levendula nyugtató hatású, ennek illóolajából készült a Szappanszalon Relax elnevezésű aromaterápiás habfürdője. Ez a termék azért is kedves nekem, mert a kozmetikumaik elkészítéséhez nem használnak állatkísérleteket, és kizárólag természetes növényi eredetű anyagokkal dolgoznak. A levendulás-narancsos habfürdő után megújulva burkolózom a törülközőmbe, hogy aztán kisimultan és kellemesen elfáradva feküdjek le aludni.

Eszter

Viszonylag ritkán fürdök kádban – inkább zuhanypárti vagyok. Ha azonban egy hosszú, nyűgös nap után tudom, hogy már a világon semmi dolgom nincs otthon, megesik, hogy mégis elmerülök a habokban egy félórára. Ilyenkor nagyon szívesen használok különböző illóolajokat, illetve habfürdőket. Nagyon kedvelem az 500 ml-es kiszerelésben kapható levendulás Avon habfürdőt. A levendula jól ismert gyulladáscsökkentő hatásáról, és segít megnyugtatni a fáradt idegeket. Ráadásul jót tesz a száraz bőrnek is – így megesik, hogy fürdés után még testápolót sem kell használnom.

Juli

A nagy hab számomra nem olyan fontos, az viszont igen, hogy a bőröm ne száradjon ki a hosszas fürdőzések alatt. Már régóta a Fenjal fürdőolaját használom. Mindamellett, hogy nagyon finom illata van, nem szárítja ki a bőröm, sőt, táplálja azt. Pár éve kaptam egyszer ajándékba, akkor annyira megszerettem, hogy azóta is folyamatosan tartok otthon, hogy legyen, ha fürdéshez támad kedvem. A hétvégét mindig egy kényeztető Fenjalos relax fürdővel zárom, hogy jól induljon a következő.

Ági

Régi álmom volt egy lábas vaskád, amiben különösen jól mutatnak a habkupacok, és szerencsére most egy ilyenben nyújtóztathatom ki fáradt és átfagyott tagjaimat. Szeretem a változatosságot, így mindig más habfürdőt választok. Kedvenceim a Lush emblematikus szilárd habfürdői, melyek, bár egyszer használatosak, szerintem bőven megérik az árukat, hiszen nagyon különlegesek. Több kedvencem is van, az egyik a Sunny Side, mely tele van aranyos csillámokkal, így a víz is aranyszínű lesz tőle. Másik kedvencem a gyógynövényes French Kiss, melyben levendula nyugtatja az idegeket.

Ezt is szeretjük