Trendi új illat a világhírű Acqua Coloniától - Íme az egzotikus 4711 kölni (x)

Különleges új illattal rukkolt elő a 4711 Acqua Colonia - a licsi és a menta egyedi harmóniát teremt.

4711 AC LycheeWhiteMint Mood 03
Húsvéti tojásvadászat
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint illata ellazít - friss és egzotikus illatfelhőbe burkol.

A kölnivíz mint érzéki élmény

Élénkítés, erősítés, stimulálás, megnyugtatás - különleges kölnivizekkel! A 4711 Acqua Colonia portfóliójában olyan nem mindennapi összetevők alkotta illatokat találunk, amelyek személyes kényeztető pillanatokról gondoskodnak. 2020 februárjától a meglévő kollekció új változattal egészül ki: a 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint felvidít gyümölcsös-friss illatkompozíciójával, és megajándékoz a gondtalanság és könnyedség érzésével.

A korábbi illatokhoz hasonlóan itt is két egymástól elütő fő alkotórész találkozik egy ellenállhatatlan illatkompozícióban. A trendet követő összetevők, a licsi és a fehér menta különleges, egzotikus jegyekkel gazdagítják a portfóliót.

Innovatív frissesség és egzotikum

Natalie Gracia-Cetto parfümőr kreációja, a Lychee & White Mint nagy kifejező-erejű illat, mely tisztaságról és kifinomultságról tanúskodik. Az inspirációt a fogyasztók új wellnesstudatossága, egészséges életstílus utáni vágya, valamint a természetes, egzotikus összetevőknek a kozmetikába és a testápolásba való bevonulása adta.

A 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint innovatív, szokatlan összetevői révén különbözik a többi kölnivíztől. A kompozíció modern frissessége az érzékeinket hívja új utakra: a gyümölcsösség, valamint a menta enyhe frissessége egymással kölcsönhatásban kerülnek egyensúlyba. Ez a váratlan összjáték az illatélményt is egészen egyedivé varázsolja.

Az illat és hangulatjavító hatása

Az élet ünnep, mely sokkal szebb, ha az olykor egyhangú hétköznapokat jókedvűen és vidám hangulatban töltjük: a 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint olyan hangulatjavító illat, amely trópusi világokba csábít, és egzotikus frissességével gondoskodik az örömteli pillanatokról. A licsi átlátszó-gyümölcsös jegye szokatlanul lágy mentaakkorddal találkozik, olyan élénkítő kreációt alkotva, amely gondoskodik az új lendületről - és egy jó napból még jobbat varázsol!

Licsi - gyümölcsös

A licsi hozzájárulhat a sejtvédelemhez, és serkentheti a különböző anyagcsere-folyamatokat. Az ázsiai hazájában szerelemgyümölcsnek is nevezett egzotikus termés édeskés árnyalatot és vizes gyümölcsösséget ad a kompozíciónak.

Fehér menta - friss

A menta sokoldalú tehetségnek számít a kulináris világban: előszeretettel használják ételekben, italokban, de aromanövényként is ismert. Illóolajai az aromaterápia legkedveltebb esszenciái közé tartoznak - a 4711 Acqua Colonia új illatában élénkíti az érzékeket, és serkentően hat a kimerült lélekre.

Stílusos dizájn

A Lychee & White Mint színkódja egy tavaszias trendárnyalat: a ragyogó korall! A 4711 Acqua Colonia csomagolása modern, retró-dizájn stílusával elsőrangú hatást kelt. Az ikonikus, domborműves Molanus üveg minden fürdőszobába nagyszerűen illik. A halványzöld papírdobozon hatásosan érvényesülnek a licsi botanikai rajzai. A dizájn tehát optikailag is frissítően hat!

További információk a www.4711.com oldalon, a Facebookonvalamint az Instagramon

(Képek forrása: 4711 Acqua Colonia)

Ezt is szeretjük