3 ránctalanító kezelés
Műtét nélkül
Bemutatunk három rendkívül hatásos kezelést, ha szeretnéd simának tudni az arcod. Olvasd el, hogyan működnek, és mennyibe kerülnek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ráncfeltöltés hyaluronsavval

A ráncfeltöltés a ráncok kialakulásának kezdeti szakaszában hatékony igazán. A mély barázdák, a kötőszövet megereszkedéséből származó ráncok már nem tüntethetőek el nyomtalanul.

Az arcon kialakuló ráncok kezdetben nem igényelnek plasztikai sebészeti beavatkozást, ha valaki azonban nem bírj a barázdákat, akkor nagyon hatásos az ambulánsan végzett ráncfeltöltés.

Leggyakrabban a homlokon, az orrgyöknél és az orr-ajak redőben, valamint az ajak két oldalán keletkezett ráncok eltüntetésére alkalmazzák a módszert.

A feltöltéshez szintetikus hyaluronsav származékot használnak a bőrben csökkenő mértékben természetesen megtalálható hyaluronsav pótlására. A hyaluronsav feladata a bőrben a víz megkötése, és ezzel a szövetek rugalmasságának fenntartása.

A bevatkozást ambulánsan, helyi érzéstelenítésben végezik egy nagyon vékony tűvel.

A ráncfeltöltést követően a beavatkozás helyén enyhe bőrpír tapasztalható, ami néhány nap alatt elmúlik. A kezelt területet nem ajánlatos a beavatkozást követően pár napig masszírozni, nyomkodni.

Az Art Medic Klinikán ingyenes konzultáció és felmérés előzi meg a beavatkozást. Ennek során a plasztikai sebésszel pontosan kitaláljátok, hogy hol szeretnél ránctalanítani. A beavatkozás ára 20 000 forint, de ezen felül meg kell fizetned a hatóanyagot is. Ennek ára 60 000 forint ml-ként. Ez nagyon kevésnek tűnik az árhoz képest, de ezzel a szemöldökeid közötti ráncokat és a orrtövedtől kiindulóakat is kezeltetni tudod.

Arcfiatalaítás mezoterápiával

A mezoterápia során speciális vitamin- és hatóanyag keveréket juttatnak a bőr alá. Így a hatóanyagok oda kerülnek, ahol igazán szükség van rájuk. Hogy ne legyen kellemetlen, felületi érzéstelenítés előzi meg a beavatkozást, majd úgynevezett mikroinjekciós módszerrel viszik be a hatóanyagokat. A mezoterápia gyors, viszonylag fájdalommentes módszer. Az eredmény négy kezelés után mutatkozik meg, ennyi minimum kell az eredményhez. A bőr rugalmasabb, feszesebb lesz, az arc ragyogni fog, a ráncok pedig kisimulnak.

Az Aesthetica Orvosi Központban egy esztétikai tanácsadónő segítségével tervezheted meg a beavatkozást. A konzultáció során elmesélheted, hogy mit szeretnél változtatni, és kialakítjátok a pontos menetrendet, hogy hány kezelésre van szükséged.

A kezeléseket hetente kell elvégezni. Érzéstelenítő krémet visznek fel az arcra, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon a beavatkozás.
A mezoterápia során a teljes arcot kezelik, kivéve a szemhéjat és az orrot.
A kezelés azért hatékony, mert segítségével a bőr megfelelő rétegébe jutnak el a hatóanyagok, így fokozódik a sejtek regenerációs képessége, az arc megfiatalodik.

A kezelés alkalmanként 30 000 forint, hogy hány alkalomra van szükség azt előzetesen egyeztetitek.

Botox

A legnépszerűbb és legegyszerűbb beavatkozás, ha ránctalanítani akarsz. Az erős mimika, a napfény miatti hunyorgás mimikai ráncokat okoz. A botolinum injekció megbénítja ezeket az izmokat, így ráncolni sem tudod őket, az arcod pedig kisimul.

Leginkább a szemek alatt, a homlokon, és a szemöldökök között alkalmazható. Egyéb területen azért nem érdemes, mert a megbénított izmok maszkszerű arckifejezést okoznak.

A botoxot csak közvetlenül a ráncokért felelős izmokba fecskendezik. Ez nem kellemetlenebb más tűszúrásnál, így nem szükséges külön érzéstelenítés.

A kezelést követő harmadik napon már látható az eredmény. A végleges látvány a tizedik napra alakul ki. A botox hatása körülbelül fél évig tart, ezért ismételni kell. A már fent említett Aesthetica Orvosi Központban a botoxkezelés ára egy területre 50 és 70 ezer forint között mozog.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük