Így lehet egy kosármérettel nagyobb a cicid
Nem vagy megelégedve a melleid méretével, de nem szeretnél kés alá feküdni? 3 tippünk is van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb nő szeretne nagyobb melleket, de a plasztikai sebészettől visszariad. Ez nem is baj, hiszen a beavatkozás drasztikus és végleges, és nem biztos, hogy az eredménnyel 100%-ban elégedett lennél. Sok más praktika áll a rendelkezésedre, hogy a melleid nagyobbak legyenek, illetve nagyobbnak tűnjenek.

A mellnövelés leggyorsabb és legegyszerűbb módja, ha az öltözködéssel trükközöl. Néhány jól megválasztott ruhadarab akár egy mellmérettel is megnövelheti a melleidet. Jobban mondva a látványukat.

Az alapok

Bár talán nem lesz meglepetés, a push up melltartó a kismellű nők legjobb barátja. Nemcsak megnöveli, de kerekíti is a ciciket. A jó push up melltartó megtalálása nem is olyan egyszerű feladat, hiszen a cél az, hogy ne látszódjon, hogy nem természet adta domborulatokkal rendelkezel.

Milyen is a jó push up melltartó? Tökéletesen ráfekszik a testedre. Nincs hézag a melled és a kosár között. Ha ilyet tapasztalsz, akkor ne vedd meg, vagy válassz kisebb kosárméretet. A ruha ugyanis ki fogja rajzolni a hézagot, ami egyáltalán nem szexi. A gond a kosár méretéből adódhat, kis mellekre ugyanis kis kosár való.

Tapasztalhatod, hogy, ha kihúzod magad, akkor pontosan passzol a méret. Ez is egy jó ok arra, hogy kihúzd magad, ha azonban nem vagy mindig szálfa egyenes, akkor ne vedd meg az adott darabot.

A push up melltartó már önmagában is különleges hatással bír, így nem érdemes csipkével, strasszokkal és egyebekkel feldobni. Jó, ha inkább beolvad a ruhád alá, így a túlzott csipkedíszítés sem nyerő.
A jó melltartó már a párnácskák nélkül is hat, és az csak a hab a tortán.
Jó lelőhely például az Intimissimi üzlete, ahol egészen pici méretben is találhatsz melltartókat.

Figyelj arra, hogy a hatás ne legyen túl erőteljes. Nem kell a nyakadig felnyomni a ciciket. Különösen első randin nem illik sokkal többet mutatnod. Az elsőn add magad, a másodikon jöhet a push up.

Kis csalás

Akár a melltartó hatását is fokozhatod, de önmagában is látványos lehet a keresztbe csíkozott felsőrész. Amit a fenekedre nem vennél fel, az tökéletes tettestárs egy kis optikai csaláshoz. A keresztbe futó csíkok - a közepes méretűek a legjobbak - szélesítenek. Válassz élénk, illetve kontrasztos színeket, például rózsaszínt és szürkét.

A színeket amúgy is jól használhatod az öltözködésedben, a méreted csökkentésében, illetve növelésében. Az öltözködés alaptétele ugye, hogy a fekete slankít. Ennek ellentettje is igaz, vagyis, hogy a világos szín erősít. Ha tehát a felsőtestedet szeretnéd megnövelni, akkor itt viselj világosat vagy élénket.

A szabás

A ruha szabása szintén fontos szerepet játszik abban, hogyan is festesz. Ha nagyobb cicit szeretnél, akkor a mell alatt vágott darabok legyenek túlsúlyban a szekrényedben. Ezek nemcsak nagyítanak, de egy kicsit meg is emelik a mellet. A felső lehet póló, blúz, ing, tunika, a lényeg az empire-szabás.

Ha ruhát vennél, akkor szintén jó a mell alatt vágott szabás, de extra méretű kebleket varázsol a nyakbakötős, illetve pántos, de húzott változat. Ez az ötlet jól jöhet az év végi forgatagban, és a nyakbakötős ruhát sem kell nyárig hanyagolnod, hiszen vastagabb anyagból is készülnek, például farmerből, amit viselhetsz egy szép szaténblúzzal.
A fidrek-fodrok is növelik a dekoltázsod méretét, illetve szélesebbnek mutatnak, mint amilyen vagy.

Hozd ki magadból a legtöbbet!

A kis mellek is szépek, és nem árt, ha szeretettel gondolsz rájuk. Ne várd, hogy másnak tetszenek, ha te nem vagy velük megelégedve. Ápold őket minden nap, használj feszesítő krémet, és tornáztasd őket. Ha a mellizmok edzettek, akkor az egész mell tónusosabb és feszesebb lesz, és meg is emelkedik egy picit.

Ezt is szeretjük