14 nyári ruhadarab, amit átmenthetsz az őszi szezonba

Ne pakolj el a szekrénybe minden nyári darabot.

Dia

 	Lenge körszoknyák 	A nyár végén sem kell szekrénynyugalomra ítélned a lenge, fodros körszoknyáidat, hiszen számtalan őszi stílust megvalósíthatsz velük. Vagány felfogásban bőrdzsekivel és bokacsizmával is viselheted, ám ha a rusztikus vonalon szeretnél elindulni, farmeringgel és hatalmas kötött szvetterekkel úgyszintén összekombinálhatod. A hetvenes évek glamúr divathangulatát úgy idézheted meg, ha a retro mintás miniszoknyádat hosszú szárú bőrcsizmával, sálgalléros selyemblúzzal és színes pelerinkabátkával variálod.

Lenge körszoknyák

A nyár végén sem kell szekrénynyugalomra ítélned a lenge, fodros körszoknyáidat, hiszen számtalan őszi stílust megvalósíthatsz velük. Vagány felfogásban bőrdzsekivel és bokacsizmával is viselheted, ám ha a rusztikus vonalon szeretnél elindulni, farmeringgel és hatalmas kötött szvetterekkel úgyszintén összekombinálhatod. A hetvenes évek glamúr divathangulatát úgy idézheted meg, ha a retro mintás miniszoknyádat hosszú szárú bőrcsizmával, sálgalléros selyemblúzzal és színes pelerinkabátkával variálod.

Dia

 	Kimonofazonú blúzok 	Szinte adja magát a hetvenes évekből merített hippi stílus, ha egy etno mintás, muszlin tunikablúz boldog tulajdonosa vagy. A bő fazon izgalmas kontrasztot teremt a szűk farmerekkel, melyekre ráhúzható a lovaglócsizma. Szőrmemellénnyel, műszőrme kabátkával és kötött poncsóval is jól mutat egy ilyen szett.

Kimonofazonú blúzok

Szinte adja magát a hetvenes évekből merített hippi stílus, ha egy etno mintás, muszlin tunikablúz boldog tulajdonosa vagy. A bő fazon izgalmas kontrasztot teremt a szűk farmerekkel, melyekre ráhúzható a lovaglócsizma. Szőrmemellénnyel, műszőrme kabátkával és kötött poncsóval is jól mutat egy ilyen szett.

Dia

 	Színes nadrágok 	Bár az ősz hangulata kissé nyugodtabb, továbbra se válj meg az élénk színektől! A nyári ruhatáradból átmentheted a vidám árnyalatú nadrágodat, mely egyaránt lehet leggings, farmer vagy fényes anyagú kreáció. A domináns tónusokat vegyítő color blocking trendnek is hódolhatsz a feltűnő naciddal, de ha tompítani szeretnéd a vibrálását, rendelj mellé semleges színű, titokzatos eleganciát sugalló kiegészítőket.

Színes nadrágok

Bár az ősz hangulata kissé nyugodtabb, továbbra se válj meg az élénk színektől! A nyári ruhatáradból átmentheted a vidám árnyalatú nadrágodat, mely egyaránt lehet leggings, farmer vagy fényes anyagú kreáció. A domináns tónusokat vegyítő color blocking trendnek is hódolhatsz a feltűnő naciddal, de ha tompítani szeretnéd a vibrálását, rendelj mellé semleges színű, titokzatos eleganciát sugalló kiegészítőket.

Dia

 	Farmersort 	A nyár megunhatatlan slágere volt a farmersort, így nyilván nehezen veszel búcsút tőle. Ha ezt érzed, egyáltalán nem muszáj a gardrób mélyére száműznöd, mert a hűvös őszi napokon hosszú szárú csizmával és kötött harisnyával is viselheted a vidéki romantikának megfelelően, de más stílusmixeket úgyszintén kicsikarhatsz belőle. A vagabond trend lezserségének megfelelően western bokacsizmával, laza kötött pulóverrel és bőrdzsekivel boronálhatod össze, de máris a hetvenes évekbe csöppenhetsz, amennyiben selyemszatén blézerrel vagy blúzzal kombinálod.

Farmersort

A nyár megunhatatlan slágere volt a farmersort, így nyilván nehezen veszel búcsút tőle. Ha ezt érzed, egyáltalán nem muszáj a gardrób mélyére száműznöd, mert a hűvös őszi napokon hosszú szárú csizmával és kötött harisnyával is viselheted a vidéki romantikának megfelelően, de más stílusmixeket úgyszintén kicsikarhatsz belőle. A vagabond trend lezserségének megfelelően western bokacsizmával, laza kötött pulóverrel és bőrdzsekivel boronálhatod össze, de máris a hetvenes évekbe csöppenhetsz, amennyiben selyemszatén blézerrel vagy blúzzal kombinálod.

Dia

 	Romantikus ruhák 	A tündéri, lenge muszlinruhákat és a népies kartonkreációkat szintén beültetheted az őszi öltözködésedbe egy kis fantáziával megbolondítva. Nagyon hálás darabok, ami a rétegezést illeti, mert nagyszerűen képesek összhangot teremteni a nehézkes kötött anyagokkal, az óriás kardigánokkal és a rusztikus stíluselemekkel. Ha keverni szeretnéd a trendjegyeket, a romantikus ruhádat bőrdzsekivel és vászon kabátkával is viselheted.

Romantikus ruhák

A tündéri, lenge muszlinruhákat és a népies kartonkreációkat szintén beültetheted az őszi öltözködésedbe egy kis fantáziával megbolondítva. Nagyon hálás darabok, ami a rétegezést illeti, mert nagyszerűen képesek összhangot teremteni a nehézkes kötött anyagokkal, az óriás kardigánokkal és a rusztikus stíluselemekkel. Ha keverni szeretnéd a trendjegyeket, a romantikus ruhádat bőrdzsekivel és vászon kabátkával is viselheted.

Dia

 	Muszlinblúzok 	Az áttetsző, finom anyagú blúzokat igazán könnyedén átmentheted az őszi szezonba, még csak kreatív képzelőerő sem kell hozzá. Tulajdonképpen bármivel jól mutatnak, még bőr rövidnadrággal és vastag midiszoknyával is. A megkötős kötött szvetterek alá pedig színes vidámságot lophatnak. Az élénk árnyalatok mellé rendelj természetes hatású, földtónusú kiegészítőket.

Muszlinblúzok

Az áttetsző, finom anyagú blúzokat igazán könnyedén átmentheted az őszi szezonba, még csak kreatív képzelőerő sem kell hozzá. Tulajdonképpen bármivel jól mutatnak, még bőr rövidnadrággal és vastag midiszoknyával is. A megkötős kötött szvetterek alá pedig színes vidámságot lophatnak. Az élénk árnyalatok mellé rendelj természetes hatású, földtónusú kiegészítőket.

Dia

 	Lezser ingruha 	Idén nyáron nagyon divatosak voltak a túlméretezett, bő szabású ingruhák, melyek többsége selymes anyagból készült. Ennek a trendnek az ősz sem lesz az elrontója, hiszen az átmeneti időszakban kiskabáttal, kardigánnal és leggingsszel még kihasználhatod az ingruhában rejlő lehetőségeket. A fesztiváltrendeknek megfelelően bakanccsal is viselheted, hidegebb időben pedig jeggings felé kerülhet, egy derékövvel összefogva.

Lezser ingruha

Idén nyáron nagyon divatosak voltak a túlméretezett, bő szabású ingruhák, melyek többsége selymes anyagból készült. Ennek a trendnek az ősz sem lesz az elrontója, hiszen az átmeneti időszakban kiskabáttal, kardigánnal és leggingsszel még kihasználhatod az ingruhában rejlő lehetőségeket. A fesztiváltrendeknek megfelelően bakanccsal is viselheted, hidegebb időben pedig jeggings felé kerülhet, egy derékövvel összefogva.

Dia

 	Mintás rövidnadrágok 	A retro mintás és virágos rövidgatyók - még a világosabb társaik is - úgyszintén zöld utat nyertek az őszi hónapokba. Nőies verzióban tökéletes harmóniát teremtenek a lenge és selymes fényű blúzocskákkal, a színes blézerekkel, a hasított bőr, blézerfazonú kabátokkal, illetve a rövid pelerinekkel. Ha a rusztikus stílust szeretnéd megvalósítani, a bakancsok, illetve az avarszínekben pompázó kötött pulóverek lehetnek segítségedre benne.

Mintás rövidnadrágok

A retro mintás és virágos rövidgatyók - még a világosabb társaik is - úgyszintén zöld utat nyertek az őszi hónapokba. Nőies verzióban tökéletes harmóniát teremtenek a lenge és selymes fényű blúzocskákkal, a színes blézerekkel, a hasított bőr, blézerfazonú kabátokkal, illetve a rövid pelerinekkel. Ha a rusztikus stílust szeretnéd megvalósítani, a bakancsok, illetve az avarszínekben pompázó kötött pulóverek lehetnek segítségedre benne.

Dia

 	Világos nadrágok 	A fehér és krémszínű nadrágokat sem kell még véglegesen vállfára akasztanod, mert az idei ősz a világos árnyalatoktól sem fog idegenkedni. Az élére vasalt vászongatyókkal és a rakott szoknyanadrágokkal a hetvenes évek stílusát hozhatod vissza. Arra ügyelj, hogy a bő fazonú, magasított derekú modellekhez mindig rövid szabású blézert vagy kabátkát végy fel! A tervezők mustáros tónusokkal, avarszínekkel és élénk pirossal ültették őszi hangulatba a friss, világos árnyalatokat. Esős időben azonban tartózkodj az efféle viselettől.

Világos nadrágok

A fehér és krémszínű nadrágokat sem kell még véglegesen vállfára akasztanod, mert az idei ősz a világos árnyalatoktól sem fog idegenkedni. Az élére vasalt vászongatyókkal és a rakott szoknyanadrágokkal a hetvenes évek stílusát hozhatod vissza. Arra ügyelj, hogy a bő fazonú, magasított derekú modellekhez mindig rövid szabású blézert vagy kabátkát végy fel! A tervezők mustáros tónusokkal, avarszínekkel és élénk pirossal ültették őszi hangulatba a friss, világos árnyalatokat. Esős időben azonban tartózkodj az efféle viselettől.

Dia

 	Virágos szoknyák 	Az A-vonalú, romantikus szoknyák észre sem fogják venni az évszakváltást. Nekik ugyanis a hideg sem kottyanhat meg, mert a csizmák minden válfajával remekül összepasszolnak. A színesebb kreációkat feketével tompíthatod az ősz nyugalmához, rusztikus stílusban viszont sötétebb, ám energiadús árnyalatokat rendelhetsz melléjük. Akár még a bojtos sapkával is jó pajtások lehetnek.

Virágos szoknyák

Az A-vonalú, romantikus szoknyák észre sem fogják venni az évszakváltást. Nekik ugyanis a hideg sem kottyanhat meg, mert a csizmák minden válfajával remekül összepasszolnak. A színesebb kreációkat feketével tompíthatod az ősz nyugalmához, rusztikus stílusban viszont sötétebb, ám energiadús árnyalatokat rendelhetsz melléjük. Akár még a bojtos sapkával is jó pajtások lehetnek.

Dia

 	Lenge overallok 	Mivel vékony anyagból készültek és kevésbé rétegezhetők, a lenge overallok csak ősz elején jöhetnek szóba. A trópusi mintás daraboktól ilyenkor már tartózkodj, de a visszafogottabb, elegáns típusokat még összeboronálhatod egy finom, megkötős kardigánnal. Ha nem kimondottan nyári mintázatú, akkor az élénkpiros modelleket is előkaphatod a szekrényedből, mert a vörös árnyalat az ősz egyik divatszíne lesz. Maszkulin félcipővel és bőrdzsekivel egészen vagány hatást kelthet az overallod.

Lenge overallok

Mivel vékony anyagból készültek és kevésbé rétegezhetők, a lenge overallok csak ősz elején jöhetnek szóba. A trópusi mintás daraboktól ilyenkor már tartózkodj, de a visszafogottabb, elegáns típusokat még összeboronálhatod egy finom, megkötős kardigánnal. Ha nem kimondottan nyári mintázatú, akkor az élénkpiros modelleket is előkaphatod a szekrényedből, mert a vörös árnyalat az ősz egyik divatszíne lesz. Maszkulin félcipővel és bőrdzsekivel egészen vagány hatást kelthet az overallod.

Dia

 	Pliszírozott szoknyák 	Ha nyáron nem tudtad annyira kihasználni, a harisnyás szezonban kedvedre elsütheted a pliszírozott szoknyákat. Az efféle darabok azért felbecsülhetetlen értékűek a ruhatárban, mert könnyen alakítható a stílusuk. Közös nevezőt képesek találni az eleganciával is, de a diáklányos trend sem áll tőlük távol.

Pliszírozott szoknyák

Ha nyáron nem tudtad annyira kihasználni, a harisnyás szezonban kedvedre elsütheted a pliszírozott szoknyákat. Az efféle darabok azért felbecsülhetetlen értékűek a ruhatárban, mert könnyen alakítható a stílusuk. Közös nevezőt képesek találni az eleganciával is, de a diáklányos trend sem áll tőlük távol.

Dia

 	Maxi 	Szintén csak kora őszig tartogasd a maxi szoknyáidat és ruháidat, akkor is száraz időkre. A romantikus hosszú szoknyákat rövid fazonú kardigánokkal vagy túlméretezett kötött kabátkákkal viseld. A csípőig vagy térdig érő szvetterekkel már meglehetősen furcsán mutatnak, illetve hanyag összhatást keltenek. Ugyanez vonatkozik a hetvenes éveket idéző maxiruhákra.

Maxi

Szintén csak kora őszig tartogasd a maxi szoknyáidat és ruháidat, akkor is száraz időkre. A romantikus hosszú szoknyákat rövid fazonú kardigánokkal vagy túlméretezett kötött kabátkákkal viseld. A csípőig vagy térdig érő szvetterekkel már meglehetősen furcsán mutatnak, illetve hanyag összhatást keltenek. Ugyanez vonatkozik a hetvenes éveket idéző maxiruhákra.

Dia

 	Pizsamaszerű gatyók 	Furcsamód, a pizsamaszerű nadrág a nőiesebb stílusokat sem taszítja. Amíg a lenge gatyóban nem fázol, ősszel ugyanúgy bevonhatod az öltözködésedbe. Blúzzal és magas sarkú bokacsizmával egészen átalakul, mintha nem is a fesztiváltrendek kis kedvence lenne. Ám a megszokott stíluspályáján szinte verhetetlen: ilyenkor bőrdzsekivel, boyfriend blézerrel, T-vonalú pólóval és félcipővel érzi jól magát.

Pizsamaszerű gatyók

Furcsamód, a pizsamaszerű nadrág a nőiesebb stílusokat sem taszítja. Amíg a lenge gatyóban nem fázol, ősszel ugyanúgy bevonhatod az öltözködésedbe. Blúzzal és magas sarkú bokacsizmával egészen átalakul, mintha nem is a fesztiváltrendek kis kedvence lenne. Ám a megszokott stíluspályáján szinte verhetetlen: ilyenkor bőrdzsekivel, boyfriend blézerrel, T-vonalú pólóval és félcipővel érzi jól magát.

Ezt is szeretjük
Fotó: