A stangli könnyű ropogtatnivaló, akár sós, szezámmagos, vagy sajtos ízesítéssel készíted. Ha egy tepsivel sütsz, akár az összes variációt kipróbálhatod, a lényeg az alaptészta és a sütési idő.
Dia
A káposzta köztudottan nagyon egészséges és vitamindús zöldség, ezért a téli időszakban tápláló finomságként szolgál. Ha reggelire készítesz kifliket a klasszikus sajtos-baconös ízesítést ajánljuk.
Dia
A perec az egyik kedvenc sós csemegéje felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Készítheted durva tengeri sóval megszórva vagy a hagyományos sajtos változatot.
Dia
Kenyeret szinte minden nap fogyasztunk, ezért néha nem árt egy kis változatosság. Az illatos töltött kenyér az egész család kedvence lesz majd. Tegyél egy próbát!
Dia
A sós muffinok is nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerűen és gyorsan elkészülnek, ráadásul pillanatok alatt meleg ételt tehetsz az aszatlra. A húsos változat is isteni, de ha éppen valami zöld ízre vágysz, készítsd el a medvehagymás-sajtos muffint.
Dia
A palacsinata remek alapanyag akár sós, akár édes desszertet szeretnél. Tölheted sonkával és sajttal is, így nagyon tápláló főételt kapsz.
Dia
Egy borús téli délután a legjobb alkalom arra, hogy elkészítsd a sajtos, tejfölös, fokhagymás lepényt, ami egy kicsit visszacsempészi a nyári lángosozást.