7 zsírfaló leves szeptemberre
Gyorsan kész vannak, és fogyhatsz velük
Bármelyiket összedobhatod pillanatok alatt!

Dia


            	Gombaleves
            	A gombát viszonylag ritkán emlegetik a zsírégető zöldségek között, pedig azzal, hogy magas a fehérjetartalma és viszonylag laktató, együtt jár az is, hogy eredményesen segítheti a fogyást, hiszen megvan benne minden, ami a szervezet számára fontos. Emellett laktató is, így, ha jóllaksz a belőle készült levessel, utána jó darabig nem gondolsz az étkezésre.

Gombaleves

A gombát viszonylag ritkán emlegetik a zsírégető zöldségek között, pedig azzal, hogy magas a fehérjetartalma és viszonylag laktató, együtt jár az is, hogy eredményesen segítheti a fogyást, hiszen megvan benne minden, ami a szervezet számára fontos. Emellett laktató is, így, ha jóllaksz a belőle készült levessel, utána jó darabig nem gondolsz az étkezésre.

Dia

	Káposztaleves	Ha valaki már keresgélt hatékony diéta után az interneten, akkor gyakorlatilag biztosan belefutott már a káposztaleves receptjébe. Ez nem véletlen, hiszen a káposzta kalóriatartalma borzasztóan alacsony, de szerencsére tartalmaz a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, vitaminokat. Ha netán elkezdenéd a kúrát is, arra figyelj, hogy egy hétnél tovább semmiképpen sem szabad csinálni!

Káposztaleves

Ha valaki már keresgélt hatékony diéta után az interneten, akkor gyakorlatilag biztosan belefutott már a káposztaleves receptjébe. Ez nem véletlen, hiszen a káposzta kalóriatartalma borzasztóan alacsony, de szerencsére tartalmaz a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, vitaminokat. Ha netán elkezdenéd a kúrát is, arra figyelj, hogy egy hétnél tovább semmiképpen sem szabad csinálni!

Dia

	Uborkaleves	Az uborka áldásos hatásait sem lehet vitatni, a diétához, fogyókúrához pedig közismert vízhajtó hatásával járulhat hozzá, amit elsősorban a magas káliumtartalmának köszönhetünk. Elkészítheted a sima uborkalevest, de diétához a kovászos uborkából készült változat is ideális.

Uborkaleves

Az uborka áldásos hatásait sem lehet vitatni, a diétához, fogyókúrához pedig közismert vízhajtó hatásával járulhat hozzá, amit elsősorban a magas káliumtartalmának köszönhetünk. Elkészítheted a sima uborkalevest, de diétához a kovászos uborkából készült változat is ideális.

Dia

	Mentás zöldborsóleves	A friss és ropogós zöldborsóból készült levesnek nincs párja, azonban ha már nem kapsz zsenge alapanyagot, akkor se csüggedj, finom levest még így is készíthetsz vele, amit ha egy kis mentával dobsz fel, garantáltan segíti majd a fogyást, persze a kenyérkockákat nem árt kihagynod belőle.

Mentás zöldborsóleves

A friss és ropogós zöldborsóból készült levesnek nincs párja, azonban ha már nem kapsz zsenge alapanyagot, akkor se csüggedj, finom levest még így is készíthetsz vele, amit ha egy kis mentával dobsz fel, garantáltan segíti majd a fogyást, persze a kenyérkockákat nem árt kihagynod belőle.

Dia

	Zellerkrémleves	Az A-, bB- és C-vitaminban dúskáló zellerből készült krémlevesnek egyszerűen nincs párja, rossz emésztés ellen mindenképpen javallott, jellegzetes ízét pedig, ha még nem szereted, kénytelen leszel megkedvelni, hiszen ez egy olyan étel, ami senki étrendjéből sem maradhat ki.

Zellerkrémleves

Az A-, bB- és C-vitaminban dúskáló zellerből készült krémlevesnek egyszerűen nincs párja, rossz emésztés ellen mindenképpen javallott, jellegzetes ízét pedig, ha még nem szereted, kénytelen leszel megkedvelni, hiszen ez egy olyan étel, ami senki étrendjéből sem maradhat ki.

Dia

	Fokhagymakrémleves	Ami a vámpírok ellen jó, az biztosan hatékony a fogyókúrában is, tartja az ősi mondás. A nem létező mondáson kívül még rengeteg egyéb dolog is alátámasztja a fokhagyma jótékony hatását, tulajdonképpen mindenre jó, hiszen: tömve van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, antibakteriális, fertőtlenítő hatása már évszázadok óta ismert, és jót tesz az emésztésnek is, egyszerűen nincs nála jobb, a belőle készült krémlevesnél meg pláne.

Fokhagymakrémleves

Ami a vámpírok ellen jó, az biztosan hatékony a fogyókúrában is, tartja az ősi mondás. A nem létező mondáson kívül még rengeteg egyéb dolog is alátámasztja a fokhagyma jótékony hatását, tulajdonképpen mindenre jó, hiszen: tömve van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, antibakteriális, fertőtlenítő hatása már évszázadok óta ismert, és jót tesz az emésztésnek is, egyszerűen nincs nála jobb, a belőle készült krémlevesnél meg pláne.

Dia

	Zöldségleves	Ha nem tudsz választani, milyen zöldségből készüljön a diétád mellé leves, nemes egyszerűséggel főzd össze a kedvenceidet egy lábasban, ha nem adsz hozzájuk semmilyen adalékanyagot, biztosan hatékony fogyókúrás fogás lesz a végeredmény, ami egészséges és finom.

Zöldségleves

Ha nem tudsz választani, milyen zöldségből készüljön a diétád mellé leves, nemes egyszerűséggel főzd össze a kedvenceidet egy lábasban, ha nem adsz hozzájuk semmilyen adalékanyagot, biztosan hatékony fogyókúrás fogás lesz a végeredmény, ami egészséges és finom.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kancsár Péter
Fotó: