Képeken a legfinomabb vendégváró falatok
Sósak és édesek
Ha vendégeket vársz, elengedhetetlenek a könnyen fogyasztható finomságok.

Dia

	Virslis roló	Ha kifutottál az időből, vagy egyszerűen az ünnepi pörgés közepette nincs kedved macerás és bonyolult ropogtatnivalót készíteni, a virslis roló mindig jó megoldás, pikk-pakk kész vagy vele, és mindenki imádja.

Virslis roló

Ha kifutottál az időből, vagy egyszerűen az ünnepi pörgés közepette nincs kedved macerás és bonyolult ropogtatnivalót készíteni, a virslis roló mindig jó megoldás, pikk-pakk kész vagy vele, és mindenki imádja.

Dia

	Vaníliás hókifli	Az omlós és mennyeien finom édesség mindenki kedvence, nem foghatsz vele mellé, az adagokkal ne óvatoskodj, akármennyit is sütsz belőle, szinte biztos, hogy pillanatok alatt el fog fogyni.

Vaníliás hókifli

Az omlós és mennyeien finom édesség mindenki kedvence, nem foghatsz vele mellé, az adagokkal ne óvatoskodj, akármennyit is sütsz belőle, szinte biztos, hogy pillanatok alatt el fog fogyni.

Dia

	Stangli	A stangli klasszikus sós sütemény, óriási előnye, hogy szinte bármivel készítheted, bármit szórhatsz a tetejére: mákot, szezámmagot, sajtot, mindennel remekül működik, és így egy adag tésztából is nagyon változatos ropogtatnivalót tudsz összedobni.

Stangli

A stangli klasszikus sós sütemény, óriási előnye, hogy szinte bármivel készítheted, bármit szórhatsz a tetejére: mákot, szezámmagot, sajtot, mindennel remekül működik, és így egy adag tésztából is nagyon változatos ropogtatnivalót tudsz összedobni.

Dia

	Vajas keksz	A kekszek nagy előnye, hogy óriási adagot készíthetsz belőlük, jó sokáig elállnak, és valami szép csomagolásba rejtve ajándéknak is jópofák. Ha valamilyen rejtélyes oknál fogva marad belőle a vendégség után, akkor se csüggedj, hiszen kevés jobb reggeli van a házi vajaskeksznél.

Vajas keksz

A kekszek nagy előnye, hogy óriási adagot készíthetsz belőlük, jó sokáig elállnak, és valami szép csomagolásba rejtve ajándéknak is jópofák. Ha valamilyen rejtélyes oknál fogva marad belőle a vendégség után, akkor se csüggedj, hiszen kevés jobb reggeli van a házi vajaskeksznél.

Dia

	Kókuszgolyó	A verhetetlen klasszikus, ha édes vendégváró finomságról van szó, a sütőt felejtsd el, csak a két ügyes kezedre lesz szükséged, na meg a jó kis hozzávalókra. Minél sűrűbb, kakaósabb a massza, annál jobb, persze ez ízlés kérdése, ahogyan az is, hogy kell-e a közepébe egy szem meggy, vagy nem, a legjobb, ha készítesz ilyet is és olyat is, így mindenki elégedett lesz.

Kókuszgolyó

A verhetetlen klasszikus, ha édes vendégváró finomságról van szó, a sütőt felejtsd el, csak a két ügyes kezedre lesz szükséged, na meg a jó kis hozzávalókra. Minél sűrűbb, kakaósabb a massza, annál jobb, persze ez ízlés kérdése, ahogyan az is, hogy kell-e a közepébe egy szem meggy, vagy nem, a legjobb, ha készítesz ilyet is és olyat is, így mindenki elégedett lesz.

Dia

	Muffin bárhogy	Az angolszász országokban őshonos desszert mára idehaza is megkerülhetetlen, alapvető süteménynek számít, mindenkinek van otthon legalább egy muffinsütő formája, vagy néhány kosárka, amit a kész masszával megtöltve, és sütőben megfelelő ideig sütve a világ egyik legjobb sütijét kapod.

Muffin bárhogy

Az angolszász országokban őshonos desszert mára idehaza is megkerülhetetlen, alapvető süteménynek számít, mindenkinek van otthon legalább egy muffinsütő formája, vagy néhány kosárka, amit a kész masszával megtöltve, és sütőben megfelelő ideig sütve a világ egyik legjobb sütijét kapod.

Dia

	Pogácsa, az örök klasszikus	Kisgyerekként jó eséllyel a nagyi szoknyája mellől figyelted, hogyan készíti a legfinomabb pogácsákat, aztán felnőttként már te is ugyanolyan lelkesedéssel gyúrod és sütöd a vendégeknek vagy magadnak a sós sütemények legjobbikát.

Pogácsa, az örök klasszikus

Kisgyerekként jó eséllyel a nagyi szoknyája mellől figyelted, hogyan készíti a legfinomabb pogácsákat, aztán felnőttként már te is ugyanolyan lelkesedéssel gyúrod és sütöd a vendégeknek vagy magadnak a sós sütemények legjobbikát.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kancsár Péter
Fotó: