A 7 legfinomabb vaníliás édesség, amit muszáj egyszer elkészítened!
A jellegzetes színű és illatú krém bármilyen sütivel jól működik, és bármit feldob, amire csak ráöntöd.

Dia

	Madártej	Az úszó habszigetek és az alattuk lágyan hömpölygő, édes krém duója roppant kedvelt édesség, amivel nyáron nem árt óvatosnak lenni, hiszen ha megbuggyan, akkor nem az íze miatt fogják sokáig emlegetni. A nagyi kedvenc receptjét itt találod.

Madártej

Az úszó habszigetek és az alattuk lágyan hömpölygő, édes krém duója roppant kedvelt édesség, amivel nyáron nem árt óvatosnak lenni, hiszen ha megbuggyan, akkor nem az íze miatt fogják sokáig emlegetni. A nagyi kedvenc receptjét itt találod.

Dia

	Almás rétes vaníliasodóval	Az almás rétes, avagy az osztrák Apfelstrudel is úgy a legjobb, ha nyakon van öntve egy rendesebb adag vaníliás krémmel. A friss almából, omlós tésztából és a fentebb említett krémből igazán ellenállhatatlan édességet kapsz. A receptje itt található.

Almás rétes vaníliasodóval

Az almás rétes, avagy az osztrák Apfelstrudel is úgy a legjobb, ha nyakon van öntve egy rendesebb adag vaníliás krémmel. A friss almából, omlós tésztából és a fentebb említett krémből igazán ellenállhatatlan édességet kapsz. A receptje itt található.

Dia

	Házi vaníliafagyi	A fagyizók legnépszerűbb portékája a csokoládé után a vaníliaízű változat, amit akár otthon is elkészíthetsz, és biztosan finomabb lesz, mint amit boltban kaphatsz. Gazdagítsd mazsolával, csokidarabokkal, gyümölcsökkel bátran, az alapreceptet itt találod a fagyikhoz.

Házi vaníliafagyi

A fagyizók legnépszerűbb portékája a csokoládé után a vaníliaízű változat, amit akár otthon is elkészíthetsz, és biztosan finomabb lesz, mint amit boltban kaphatsz. Gazdagítsd mazsolával, csokidarabokkal, gyümölcsökkel bátran, az alapreceptet itt találod a fagyikhoz.

Dia

	Vaníliapuding	Mindenki jól ismeri a bolti, percek alatt elkészíthető pudingporokat, pedig házilag sem túl bonyolult a remegős édesség előállítása, és egy füllesztő nyári napon éppen olyan jólesik, mint például egy borongós, esőtől nehéz délutánon. Itt találod a receptjét.

Vaníliapuding

Mindenki jól ismeri a bolti, percek alatt elkészíthető pudingporokat, pedig házilag sem túl bonyolult a remegős édesség előállítása, és egy füllesztő nyári napon éppen olyan jólesik, mint például egy borongós, esőtől nehéz délutánon. Itt találod a receptjét.

Dia

	Krémes	Nagyanyáink kedvenc édessége a mai napig régi fényében tündököl, a ropogós lapok közé rejtett krém olyan találmány, amit generációról generációra mindenki élvezhet, hiszen nincs gyenge vagy rossz pontja, úgy tökéletes, ahogy van. Készítsd el ez alapján a recept alapján!

Krémes

Nagyanyáink kedvenc édessége a mai napig régi fényében tündököl, a ropogós lapok közé rejtett krém olyan találmány, amit generációról generációra mindenki élvezhet, hiszen nincs gyenge vagy rossz pontja, úgy tökéletes, ahogy van. Készítsd el ez alapján a recept alapján!

Dia

	Aranygaluska	Ugyan az aranygaluska maga nem vaníliával készül, na de ki hallott már olyat, hogy ezt az édes kelt tésztát sodó nélkül tálalnák valahol? Furcsán is hangzik, ezért inkább mindenhol az édes krémmel tálalva találkozhatsz vele, és ez így is van jól. Így készítsd puhára és omlósra.

Aranygaluska

Ugyan az aranygaluska maga nem vaníliával készül, na de ki hallott már olyat, hogy ezt az édes kelt tésztát sodó nélkül tálalnák valahol? Furcsán is hangzik, ezért inkább mindenhol az édes krémmel tálalva találkozhatsz vele, és ez így is van jól. Így készítsd puhára és omlósra.

Dia

	Gyümölcsös kosárkák	A ropogós tészta gyümölcsökkel feldobva is isteni, de ha a két réteg közé vaníliakrémet rejtesz, úgy már-már tökéletes finomságot alkothatsz. Használd a szezon ízesen színes gyümölcseit bátran, és alkosd meg ezt a látványos desszertet. Itt van hozzá a recept!

Gyümölcsös kosárkák

A ropogós tészta gyümölcsökkel feldobva is isteni, de ha a két réteg közé vaníliakrémet rejtesz, úgy már-már tökéletes finomságot alkothatsz. Használd a szezon ízesen színes gyümölcseit bátran, és alkosd meg ezt a látványos desszertet. Itt van hozzá a recept!

Ezt is szeretjük
Fotó: