Pikáns, tormás krémmel töltött sonkatekercsek - Ezt feltétlenül tedd a hidegtálra
A tormás krémmel töltött sonkatekercsek, amilyen mutatósak, olyan finomak.

Pikáns, tormás krémmel töltött sonkatekercsek - Ezt feltétlenül tedd a hidegtálra
Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

40 évesen leöregezték, 60 felett újra a márka arca lett a gyönyörű színésznő »

Színvédő termékek festett hajra: így késleltesd a kifakulást »

Ez a legjobb alakformáló szoknyafazon: fiús és nőies csípőn is jól mutat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tormás krémmel töltött sonkatekercseknek a vegyes hidegetálakon mindig kiemelt helyük van. A töltelék a vajtól krémes, a tejszíntől pedig selymes lesz. Közben folyamatosan kóstolgasd. Ha nem érzed elég tormásnak, rakj még hozzá. Érdemes előre elkészíteni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Hozzávalók 12 darabhoz:

  • 12 db sonka
  • 20 dkg vaj
  • 4 evőkanál liszt
  • 3 evőkanál torma
  • 2.5 dl tej
  • 2 dl tejszín
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Egy lábosban olvaszd fel a vaj felét, rakd hozzá a lisztet, és fehéredésig kevergesd. Arra ügyelj, hogy ne pirítsd meg. A tűzről félrehúzva öntsd hozzá a hideg tejet, a tejszínt, majd dolgozd csomómentesre. Rakd vissza a tűzre, és kis lángon főzd addig, amíg besűrűsödik, közben ízesítsd sóval, borssal.
 

A maradék vajat habosítsd, majd, ha kihűl a besameles krém, add hozzá a reszelt tormával együtt. Alaposan dolgozd össze. Töltsd habzsákba, és nyomj csíkokat a tormakrémből a sonkaszeletek közepére, majd göngyöld fel. A tekercsek végeit díszítsd tormakrémes rózsákkal, valamint zöldségekkel.

 

Blog.hu ajánló