Félórás tonhalas tésztasaláta
Tökéletes vacsora
Gyorsan elkészíthető, ízletes és laktató - újabb variáció a megunhatatlan tésztasalátára.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Csodás úszó virágok az esküvőn: látványos dekoráció a vacsoraasztalra »

A legjobb szemüvegkeret az arcformádhoz - Így állapítsd meg, melyik illik hozzád! »

Így szűkítsd be a farmered szárát, ha nem elég passzentos - Nőiesebb lesz tőle »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tésztasaláta tökéletes nyári fogás lehet ebédre és vacsorára is. A tonhal és az olívabogyó pedig különösen csábítóvá teszi. Hossó Anita receptje a Főzzünk!-ről.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg majonéz
  • 25 dkg száraztészta
  • 25 dkg zöldbab
  • 1 tonhalkonzerv
  • 1 üveg olívabogyó
  • 1 vöröshagyma
  • 3 evőkanál mustár
  • 1 kávéskanál szárított tárkony
  • bors
  • oregánó
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A tésztát főzd meg sós vízben, szűrd le, majd hideg vízzel öblítsd le, önts rá egy kevés olajat, és hagyd kihűlni. A zöldbabot vágd háromcentis darabokra, és párold meg kevés olajon.

Keverd össze a majonézt, a mustárt, az oregánót, a tárkonyt és a borsot, add hozzá a megtisztított, apróra vágott hagymát. Tedd egy nagyobb tálba a tésztát, keverd hozzá a zöldbabot, a lecsöpögtetett tonhalat, majd öntsd le a majonézes keverékkel. Fokozd tovább az ízhatást olívabogyóval!

Tálalás előtt két órára tedd hűtőbe a tésztasalátát, hogy az ízek jól összeérjenek. Elkészíteheted előző este is, másnapra nagyon finom lesz. De fogyaszthatod azonnal is.
 

Blog.hu ajánló