30 perces tejszínes-málnás süti
Villámgyorsan elfogy majd az utolsó morzsáig
Kényeztesd magad a könnyű és isteni tejszínes-málnás sütivel!

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

7 nyári ruhadarab, amit még nem kell elraknod: kora ősszel is szükséged lesz rájuk »

Házi gyorssegély a kimerült bőrnek és hajnak – Így tüntesd el a nátha nyomait »

New Yorkban is ez lesz a sikk: őszi fazonok magyar tervezőtől »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Vigyél egy kis vibrálást a nyárba! Ha a melegben egyszerű, gyors édességet szeretnél összedobni, vesd be a tejszínes-málnás sütit. Csak az a baj vele, hogy nehéz kivárni, amíg a hűtőben jól megszilárdul. Akkor is nagyon odaleszel érte, ha eddig nem mertél sajttortával próbálkozni. 

Hozzávalók 16 szelethez:

  • 20 dkg édes keksz

Krém hozzávalói

  • 50 dkg málna
  • 20 dkg mascarpone
  • 7 dl tej
  • 7 evőkanál cukor
  • 5 dl habtejszín
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
Recept idők

Elkészítés:

Rakd a kekszeket egy közepes méretű tepsibe szorosan egymás mellé. A pudingport keverd el két deci tejjel. A maradék tejet tedd fel főni, majd öntsd hozzá a pudingot, adj hozzá két evőkanál cukrot. Folyamatosan kevergetve addig főzd, amíg besűrűsödik. Még melegen öntsd a pudingot a keksz tetejére.

A málnát jól mosd meg, csepegtesd le, majd a puding tetején szépen oszd el. A tejszínt verd kemény habbá, keverd hozzá a mascarponét, adj hozzá öt evőkanál cukrot, és kend óvatosan a gyümölcs tetejére. Díszítsd ízlésesen málnaszemekkel, lekvárral. Tedd a hűtőbe legalább négy órára, majd vágd fel tetszés szerint.

Ezt is szeretjük