Extragyors, házi sajtos szendvicskrém snidlinggel: finomabb, mint a bolti
Ha a vajas kenyér unalmas, dobd fel a szendvicsedet házi kencével! Snidlinggel még finomabb.

- Tükörsima, egyenes frizura károsodás nélkül: ezeket az alapszabályokat tartsd be hajvasaláskor »
- Nőies karcsúsító tippek a gyönyörű modelltől: így érdemes öltözni, ha nem ívelt, hanem egyenes a derékvonal »
- A 64 éves Sharon Stone testhezálló ruhákban mutatta meg csodás alakját: kivillantotta formás lábait »

- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- Rúzsa Magdi először mindhárom babájával egy fotón: már 4 hónaposak az ikrek
- Átmennél most a földrajzérettségin? 10 kérdés, amire tudni kellett a választ
- Megmenthető Csősz Boglárka házassága? Milliárdos férje ezt nyilatkozta
- 121 kilóról indult, 45 kilót fogyott CICO-diétával az édesanya: így néz ki most a kétgyerekes Colleen
Bár szendvicskrémeből a boltokban is bőséges a választék, a házi kence nagy előnye, hogy úgy ízesíted, ahogy igazán szeretnéd. Arról nem beszélve, hogy nem tartalmaz ízfokozókat, más mesterséges anyagokat. A fűszerezés sokat számít, a hagyma minden formában jól megy hozzá, szórj bele friss snidlinget is!
Snidlinges-sajtos szendvicskrém
Hozzávalók
- 15 dkg krémsajt
- 10 dkg vajkrém
- 10 dkg sajt
- 2 evőkanál aprított snidling
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A sajtot reszeld le, és tedd egy aprítógépbe. Rakd hozzá a sajt- és a vajkrémet. Fűszerezd sóval, borssal, zúzott fokhagymával, és dolgozd krémesre. Kóstold meg, ha szükséges, ízesítsd még fűszerrel. Keverd hozzá a megmosott, kis darabokra vágott snidlinget. A krémet kanalazd egy tálba, és letakarva tedd a hűtőbe legalább egy-két órára, hogy az ízek összeérjenek. Kend meg vele kedvenc péksütidet. Uborka- vagy retekkarikákkal kínálhatod.
Ha még több házi szendvicskrémet készítenél, ezt az összeállítást ne hagyd ki! Az ízes krémek között találsz húsfélékből, zöldségből vagy tojásból készült változatot is.
Még több recept