Sajttal töltött gomba
Egyszerű, olcsó recept
Ha gyorsan összedobható, de finom vacsorára vágysz, ami a családi kasszát sem terheli le, ez lesz a megoldás.
- Minden eddiginél fontosabb most a vérplazmaadók szerepe - csatlakozz! (x)
- Túl a virágon: 5 egyedi ajándékötlet anyák napjára! (x)
- Hatékony ápolás a természettel összhangban (x)
- Tudod, hol vásárol Lékai-Kiss Ramóna? (x)
- Védjük meg kedvenceinket! (x)
- Eljött a kert- és teraszszépítés ideje! (x)
- Szédülés idős korban: ártalmatlannak tűnik, de komoly következménye lehet! (x)

- Lady Gaga megint a felismerhetetlenségig átalakult: így még senki nem reklámozott pezsgőt »
- Felturbózza a hajnövekedést, és csökkenti a szálak elvesztését: a rizsvíz filléres csodaszer »
- A ’90-es évek imádott stílusikonja volt a fiatalon elhunyt Kennedy-feleség: Carolyn Bessette szettjeiért rajongtak a nők »
- Kvíz: mennyire ismered Magyarországot? Teszteld magad!
- Kvíz: melyik folyó mellett van Makó? 10 kérdés Magyarország földrajzáról
- Gregor Bernadett levágatta hosszú haját: a rövidebb frizurát imádják a rajongói
- 10 kérdés biológiából, amit a suliban még tudni kellett: melyik igaz az állítások közül?
- Valódi női testek este, vetkőzés után
Csak tisztítsd meg a gombákat, emeld le kedvenc fűszereid a polcról, és már sülhet is a könnyű vacsora.
Ez egy pofonegyszerű alaprecept, gazdagíthatod a végtelenségig, piríts hozzá szalonnát, adj hozzá juhtúrót, pirított zöldségeket vagy bármit, ami csak eszedbe jut!
Sajttal töltött gomba
Hozzávalók:
- 8-10 nagyobb fej gomba
- 15 dkg ízesebb sajt - cheddar, Pannónia
- 2,5 dl tejföl
- 2 dkg vaj
- 1 csipetnyi szerecsendió
- pár szál friss petrezselyem
- só, frissen őrölt bors
Elkészítés ideje:
30 perc.
Elkészítés menete:
Nagyon egyszerű dolgod lesz. A gombákat tisztítsd meg, majd tépd ki a szárukat, ügyelve, hogy ne törjenek bele, hanem szépen jöjjenek ki a helyükről. A sajtot reszeld egy tálba, tépkedd hozzá a petrezselymet, add hozzá a szerecsendiót, és ízlésednek megfelelő mennyiségben sót és frissen őrölt borsot.
A kitépett szárakat vágd egészen apró kockákra, és azt is tedd ebbe a keverékbe, majd mehet utánuk a tejföl is. Keverd össze az egészet, majd adagold szépen a gombafejekbe.
Egy tepsit vagy tűzálló tálat vajazz ki, tedd bele a töltött gombákat, és 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt süsd őket készre.
Szereted a sajtos ételeket?
Összegyűjtöttünk néhány ellenállhatatlan kedvencet, nézegesd meg őket!
OLVASD EL EZT IS!

- paradicsom
- tészta
15 perces paradicsomos tészta

- paprika
- paradicsom
Így készül a legfinomabb sertéspörkölt

- só
- krumpli