Sajttal-sonkával töltött csirkemell
Tökéletes panírban
A sajttal, sonkával töltött csirkemell biztos siker forrása a hétvégi családi összejöveteleken.

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

Tasnádi Bence színész jóképű, tehetséges és lázadó – Akárcsak Mozart, akit játszik

beauty and style

Csak pár kulcsdarab kell a mindig sikkes és nőies öltözékhez: nyújtják az alakot és karcsúsítanak »

Ezeket edd rendszeresen a teltebb, rugalmasabb arcbőrért: minden megvan bennük, ami segíti a feszességet »

Rebel Wilson rátalált az egészséges fogyás receptjére: remek formában van a 40 éves színésznő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A sajttal-sonkával töltött csirkemellet elrontani lehetetlen, viszont nagyon ízletes és gyors fogás. Készítsd el úgy, ahogy Kautz József tette, nem fogsz csalódni. Tálalhatod rizzsel, sült krumplival, krumplipürével és persze savanyúsággal.

Sajttal-sonkával töltött csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 csirkemellfilé
  • 4 szelet trappista sajt
  • 4 szelet bacon
  • 4 szelet sonka
  • étolaj

A panírozáshoz

  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A húst mosd meg, töröld át papírtörlővel, nyisd szét, klopfold ki, sózd meg. Mindegyik csirkemellre tégy egy-egy szelet sonkát, sajtot és bacont. A húst hajtsd össze. A biztonság kedvéért fogpiszkálóval még meg is tűzheted. Ezt követően panírozd be a csirkemellet a szokásos módon. Először forgasd a lisztbe, utána a felvert tojásba, végül pedig a zsemlemorzsába.

A felesleges panírt verd le a húsról, és bő olajban süsd ki. Sütés közben ne legyen túl nagy a láng, mert kívülről könnyen megéghet, viszont nem sül át rendesen. Közben forgasd meg, hogy mindkét oldala szép piros legyen. Ha kiszeded az olajból, csepegtesd le a húst papírtörlőn. Melegen, a körettel együtt kínáld.

Ezt is szeretjük