Rántott zeller fűszeres, ropogós bundában - Egyszerű, finom és olcsó
A rántott zellerben nagyon kevés kalória van, főleg, ha sütőben sütöd meg.

Rántott zeller fűszeres, ropogós bundában - Egyszerű, finom és olcsó
Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Szupercuki cicás körmök percek alatt, a legegyszerűbb módszerrel »

10 gyönyörű kocsidekor, hogy stílusosan érkezzen a menyasszony »

Rizsvizes szövetmaszk házilag: luxus arcápolás otthon, fillérekből »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ne csak levesbe rakd, vagy ízesítőként használd a zellert, rántva is kitűnő. Az egyre népszerűbb zöldség sok rostot, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, és a fogyókúra során is kapóra jön. Télen azért érdemes gyakran fogyasztani, mert erősíti az immunrendszert. Panírozás előtt főzd félpuhára, a zsemlemorzsába szórhatsz zöldfűszereket is.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 db zeller
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 15 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 1 teáskanál ételízesítő
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A zellert pucold meg, majd mosd meg, és vágd vékony, körülbelül fél centi vastag karikákra vagy hasábokra. Egy fazékban forralj vizet, amikor elkezd lobogni, rakd bele a zellert, és főzd öt-hat percig. Ezt követően szűrd le, csepegtesd le, sózd be, és szórd meg ételízesítővel.
 

Készíts elő mindent a panírozáshoz. A lisztbe rakj borsot, a tojást verd fel villával, és a zsemlemorzsát is öntsd egy tálba. Forgasd meg mindegyikben a zellereket, majd a felesleges panírt rázd le. A zöldségeket megsütheted forró olajban, de akár tepsibe rendezve, 180 fokos sütőben is.

Blog.hu ajánló