Nagyiféle petrezselymes újkrumpli: erre a csodás köretre nem tudsz ráunni
A tavasz kedvenc köretét, a petrezselymes újkrumplit nem kell főzni, csak párolni.

Nagyiféle petrezselymes újkrumpli: erre a csodás köretre nem tudsz ráunni
Ez is érdekelhet

Beszállás! Nemsokára indul a Mikulás Expressz, siess, mert lemaradsz! (x)

Családi wellness-pihenés Sümegen: ha egy kicsit másra, többre vágysz (x)

Elkezdődött a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál (x)

A tökéletes gyerekszoba titkai - Így még a tanulás is jobban megy majd! (x)

Őszi stílustippek személyre szabva - Hogy idén ősszel Te diktáld a trendet! (x)

beauty and style

Christy Turlington Photoshop nélkül: a 49 éves modell gyönyörűbb, mint 20 éve »

Több mint 80 kiló, de nem rejtegeti az alakját: nőies stílus, gömbölyded idomokon »

Szokatlan téli kiegészítő, de hasznos: tényleg létezik az orrtyű! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Végre kapható már újkrumpli a piacon. Petrezselyemmel finom, üde köretet készíthetsz belőle. Ilyenkor még sok benne az ásványi anyag, így nehogy hámozd, csak kapargasd meg a héját. Kiváló kísérője sült vagy rántott húsoknak.

Petrezselymes újkrumpli recept

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg újkrumpli
  • 1 csokor petrezselyem
  • 5 dkg vaj
Recept idők

Elkészítés:

A krumplit kapargasd meg, nem baj, ha egy kis héja marad. Alaposan mosd meg, és papírtörlővel itasd fel róla a nedvességet. Hagyhatod egyben, de karikákra is vághatod, majd dobd a felhevített vajra.

Sózd meg, és párold a saját levében 15-20 percig. Időnként keverd meg, vagy rázogasd az edényt, nehogy leégjen. Amikor már puha, a petrezselymet vágd apróra, és szórd a krumplira. Süsd még egy-két percig, majd forrón tálald.

Ezt is szeretjük