Tepsis, paradicsomos-paprikás csirkecomb: az utolsó falatig leszopogatod
A paradicsomos-paprikás csirkecomb kiadós, ízletes, és nem is tudnád elhibázni. Újra és újra el fogod készíteni.

Tepsis, paradicsomos-paprikás csirkecomb: az utolsó falatig leszopogatod
Ez is érdekelhet

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Mit diktál a téli kabáttrend 2018-ban? A stylist tippjei (x)

Hogyan segíts, ha bedugult a pici orra? Az orröblítés aranyszabályai (x)

10 hely, amiről álmodoznak a magyarok - Idén csupán egy európai város került fel a listára. (x)

beauty and style

Nőies, csábító illatok a téli szezonra: parfümkörkép újdonságokkal »

Így készíts tökéletes frizurát egy zokni segítségével: 8 pofonegyszerű trükk »

Egy ügyes trükk, amitől élénkebb lesz a rúzs színe a szádon: világosító ajakradír házilag »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha a tepsis húsokat részesíted előnyben, ettől a paprikás-paradicsomos csirkecombtól is biztosan összefut a nyál a szádban. Omlós, szaftos, és nem túl időigényes elkészíteni. Tökéletes mellé a rizs vagy bulgur, de krumplival is kitűnő. Míg a sütőben sül, addig bármelyiket össze tudod dobni. 

Paradicsomos-paprikás csirkecomb

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkecomb
  • 30 dkg koktélparadicsom
  • 20 dkg paradicsompüré
  • 10 dkg olivabogyó
  • 0.5 dl olaj
  • 1 ág rozmaring
  • bors
  • bazsalikom
Recept idők

Elkészítés:

Jó alaposan öblítsd le a zöldségeket és a combokat. A koktélparadicsomokat vágd félbe, a paprikákat csumázd ki, karikázd fel. Keverd össze az olajat a sóval, a borssal és az aprított bazsalikommal, majd forgasd bele a csirkecombokat. Kevés zsiradékkal kenj ki egy tepsit, és fektesd bele a húsokat, oszlasd el rajtuk a zöldségeket, és kend el rajtuk a paradicsompürét. Rakj még hozzá rozmaringot. Locsold meg kevés vízzel.
 

Dugd be előmelegített sütőbe fél órára, majd dobd rá az olívabogyót. Süsd még 15-20 percig. Amennyiben szükséges, a végén nagyobb lángon piríthatod is. Ha könnyen belemegy a hústű, és nem folyik ki belőle zavaros lé, kiveheted. 

Ezt is szeretjük