Szuperkönnyű, paradicsomos, mozzarellás tészta: hipergyors finomság
A paradicsomos, mozzarellás tészta hidegen, melegen egyformán finom.

Szuperkönnyű, paradicsomos, mozzarellás tészta: hipergyors finomság
Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

A tökéletesen besütött haj titka a sztárfodrász szerint: nem mindegy, mivel csinálod »

Így viseld a fekete leggings-et télen: nem csak pulcsival lehet stílusos »

Másodpercek alatt visszazsugorodik a kinyúlt hajgumi: csak víz kell hozzá »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha szereted a capresét, és a tésztákért is rajongsz, akkor ez a te recepted. Villámgyorsan mediterrán hangulatot teremthetsz az ízletes és cseppet sem megszokott mozzarellás, paradicsomos tésztával. Rohanós napokra is tökéletes. Sőt, előre is elkészítheted, hisz a hűtőből kivéve igazán üdítő.

Paradicsomos, mozzarellás tészta

Hozzávalók:

  • 50 dkg farfalle
  • 30 dkg paradicsom
  • 30 dkg mozzarella
  • 2 ág bazsalikom
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

Kezdj egy nagy fazékban vizet forralni, majd, amikor lobog, rakj bele sót, és dobd bele a tésztát. Főzd meg a csomagoláson olvasható utasítás szerint. Ha fogkemény, szűrd le, és öblítsd le hideg vízzel.

Egy serpenyőben vagy lábosban hevíts kevés olívaolajat, rakd hozzá a zúzott fokhagymát, és süsd addig, amíg pirulni nem kezd. Tedd hozzá a kettévágott koktélparadicsomokat, a bazsalikomot, majd kevergetve süsd három-négy percig. Forgasd hozzá a lecsepegtetett tésztát, és add hozzá a mozzarellagolyókat. Ízesítsd sóval, borssal.

Ezt is szeretjük