Paradicsomos, baconös csirkemell: sajttal megszórva az igazi
A paradicsomos-baconös csirkemell gyorsan elkészíthető, ízletes fogás, amely ebédre vagy vacsorára is jó ötlet.

Paradicsomos, baconös csirkemell: sajttal megszórva az igazi
Ez is érdekelhet

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Egyszerű, házi recept, amitől újra fényesek lesznek az ékszereid: eltünteti az elszíneződéseket »

7 szépségtrend, ami nagyon erős lesz 2019-ben: készülj fel a változásra! »

A bézs szövetkabát népszerűbb, mint valaha: tavasszal így fogjuk viselni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A csirkemellet a lehető legváltozatosabban elkészítheted. Ha újdonságra vágysz, ezt feltétlenül próbáld ki! A sajt, a bacon és a paradicsom feldobja a semleges csirkét, és ezzel a módszerrel nem fog kiszáradni sütés közben. Nagy előnye még, hogy gyorsan, kevesebb mint egy óra alatt az asztalra teheted a remek főfogást.

Paradicsomos-baconös csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell
  • 15 dkg sajt
  • 10 dkg bacon
  • 3 db paradicsom
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 db vöröshagyma
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A paradicsomot vágd fel kisebb darabokra. Kevés olívaolajon dinszteld meg az aprított hagymát, majd dobd rá a paradicsomot. Süsd addig, amíg kicsit összeesik. A csirkemellet öblítsd le, és törölgesd át papírtörlővel. Sózd és borsozd meg ízlés szerint. Vagdosd be ujjnyi vastag kihagyásokkal, de arra ügyelj, hogy ne szúrd át teljesen a húst.

Rakd a csirkemelleket egy kevés zsiradékkal kikent tepsibe vagy tűzálló tálba. A mélyedésekbe tégy bacont, a hús köré pedig paradicsomot. A tetejére szórj reszelt sajtot, locsold meg kevés vízzel, és fedd le fóliával. Told forró sütőbe, és 180 fokon süsd meg 30-35 perc alatt. Ha a húsba könnyen beleszalad egy hegyes kés, kiveheted a sütőből.

Ezt is szeretjük