8 fantasztikus paprikás étel: klasszikus fogások és különlegességek az idény kedvencéből
Ilyenkor a legjobb a szabadföldi paprika, főzz belőle minél több finomságot! Segítünk válogatni.

A paprika a hazai konyha kedvenc alapanyaga, önmagában, krémként, fűszerként is finomabbá teszi az ételeket. Az egyik legegészségesebb és legtöbb vitamint tartalmazó zöldség, így érdemes minél többféleképpen fogyasztani. A magyar zöldpaprika tökéletes a főzéshez, sütéshez, de a kápia, a pritamin és a kaliforniai paprika is remek választás.
Az olyan kedvelt fogások, mint a paprikás krumpli, a lecsó, a töltött paprika mellett próbálj ki újdonságokat is! A zamatos sültpaprika-krémlevest ugyanúgy szeretni fogod, mint a tojással vagy különféle krémekkel töltött zöldséget. Mentsd át az ízét télire is! Jobbnál jobb ötleteket mutatunk.
OLVASD EL EZT IS!

- csirke
- sült csirke
8 csirkés fogás vacsorára: csupa gyors és egyszerű recept

- paradicsom
- ketchup