Paleo kókuszgolyó - 10 perc alatt elkészíted
A paleo kókuszgolyó igazán egészséges és finom nasi. Ráadásul bármikor megeheted, amikor megkívánod, még este is.

Ez is érdekelhet

Szárazak a kezeid a sok kézmosástól? Ne aggódj, jó kezekben vagy! (x)

Az autista Robika javulni kezdett (x)

Szabadtéri környezetben több mint 100 világmárka újra vár a Premier Outletben! (x)

beauty and style

Táplálja és hidratálja a bőrt: házi, szépítő pakolás kakaóból és avokádóból »

Az 52 éves Julia Roberts mesterien bánik a sötét színekkel: a színésznő tudja, mi a sikkes elegancia »

6 nőies, gyors frizura állig érő hajból: szuper fazonok, ha változtatnál »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bár a paleo táplálkozás kihívás, ilyen ellenállhatatlan paleo kókuszgolyóval élvezet is lehet. Ez a világ talán legegyszerűbb és leggyorsabb édessége.

Paleo kókuszgolyó

Hozzávalók 10 darabhoz:

  • 10 dkg dió
  • 5 dkg mandula
  • 5 dkg mazsola
  • 2 evőkanál kókuszvaj
  • 1 evőkanál kókusztej
  • 1 teáskanál kakaó
  • 0,5 teáskanál vaníliakivonat
  • kókuszreszelék
Recept idők

Elkészítés:

A mazsolát áztasd forró vízbe három-négy percre, majd a dióval és a mandulával együtt tedd aprítógépbe, és aprítsd fel. A kókuszreszelék kivételével mindent rakj egy nagy tálba, és alaposan keverd össze, de ismét használhatod az aprítógépet. Akkor jó, ha a massza homogén. Ha nem találod elég édesnek, tegyél hozzá egy evőkanál ertritet. Formálj belőle dió nagyságú golyókat.

Öntsd a kókuszreszeléket egy tányérba vagy tálba. Forgasd meg benne a golyókat, a kókuszmaradékot rázd le. Ezt követően tedd őket egy sütőpapírra, majd rakd a hűtőbe egy órára. Bár rögtön készítés után is fogyaszthatod, még finomabb, ha az ízek összeérnek. 

Ezt is szeretjük