Omlós, májjal töltött karaj
Ideje elkezdeni begyűjteni a különleges recepteket: a májjal töltött karajé pont ilyen.
Karácsony közeledtével a legtöbben receptvadászatba kezdenek, mert szeretnének különlegességet az asztalra adni az ünnep alkalmával.
Ebben a receptben az a jó, hogy csak az egyik összetevője drága, a hús maga az olcsóbbak közül való.
Májjal töltött karaj
Hozzávalók:
- 20 dkg libamáj
- 4 szelet karaj
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 fej vöröshagyma
- 1 evőkanál mustár
- só
- bors
- liszt
- olaj
A karajokat úgy vágd be, hogy tölteni lehessen. A vöröshagymát reszeld le, és a finomra vágott májjal, petrezselyemmel és a mustárral keverd össze. Ízlés szerint sózd, borsozd, majd a bevágott nyílásokat töltsd meg vele.
Hústűvel tűzd össze, forgasd bele a húsokat lisztbe, és forró olajban süsd meg mindkét oldalukat pirosra. Önts alá némi vizet, párold puhára, és már tálalhatod is.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- libamáj
- húsételek
Libamájpástétom házilag
- bacon
- húsételek
Egyszerű göngyölt hús baconnel, sajttal töltve
- pulyka
- húsételek