Omlós, májjal töltött karaj
Különleges fogás akár karácsonyra is
Ideje elkezdeni begyűjteni a különleges recepteket: a májjal töltött karajé pont ilyen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karácsony közeledtével a legtöbben receptvadászatba kezdenek, mert szeretnének különlegességet az asztalra adni az ünnep alkalmával.

Ebben a receptben az a jó, hogy csak az egyik összetevője drága, a hús maga az olcsóbbak közül való.

Májjal töltött karaj

Hozzávalók:

  • 20 dkg libamáj
  • 4 szelet karaj
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál mustár
  • bors
  • liszt
  • olaj

A karajokat úgy vágd be, hogy tölteni lehessen. A vöröshagymát reszeld le, és a finomra vágott májjal, petrezselyemmel és a mustárral keverd össze. Ízlés szerint sózd, borsozd, majd a bevágott nyílásokat töltsd meg vele.

Hústűvel tűzd össze, forgasd bele a húsokat lisztbe, és forró olajban süsd meg mindkét oldalukat pirosra. Önts alá némi vizet, párold puhára, és már tálalhatod is.

Ezt is szeretjük