Süss, főzz, nyerj a Rögös túróval! (x)

A magyar konyha páratlan alapanyaga, a Rögös túró számos étel hozzávalója. Mutasd meg a kedvenc receptedet, és nyerj értékes konyhai felszerelést!

2100x1400 FEMINA

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Rögös túrót bátran nevezhetjük a gasztronómiánk utánozhatatlan alapanyagának, hiszen a Kárpát-medencén kívül máshol nem készítenek ilyen friss sajtot. 

Mitől izgalmas a Rögös túró?

Az egyedi előállítási módjának köszönhetően 2019-ben nemzetközi elismerésben is részesült. Az Európai Unió nyilvántartásába vette, és megkapta a hagyományos különleges termék címet. Így lett a Rögös túró az első tejtermékünk, ami a tradicionális gyártása nyomán kiérdemelte a rangos elismerést. Azonban nem csak emiatt izgalmas ez a termék!

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

A Rögös túró az egyik legsokoldalúbban felhasználható hozzávaló. A kellemesen savanyú, zamatos íze egyaránt jól illik az édes és sós ételekhez – gondoljunk csak olyan klasszikus magyaros fogásokra, mint a körözött és a túrógombóc. Valóban csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit varázsoljunk belőle az asztalra. Krémet, pogácsát, főételt, tortát? Most szó szerint minden recept nyerő lehet!

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Elindult a Rögös túró Receptverseny, amire bármilyen kreatív recepttel lehet nevezni, csupán egy kitétel van: a hozzávalók között szerepelnie kell a Rögös túrónak. Megéri minél több fogással indulni, hiszen annál nagyobb eséllyel nyerhető meg a havi Rögös túró ajándékcsomagok vagy fődíjként a Kitchen Aid robotgépek és Smeg Retro hűtők egyike!

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Kötényeket felkötni, recepteket feltölteni, és győzzenek a legszerencsésebb szakácsok!

A nyereményjátékhoz a Rögös túró Receptverseny oldalán lehet csatlakozni: https://rogosturo.hu/receptverseny/

(Képek forrása: Tej Terméktanács.)

Ezt is szeretjük