Minőségi sertéshús (x)
Csak jó sülhet ki belőle
Ha igazán finom húst keresel, válassz a szigorúan ellenőrzött minőségűek közül, melyek garantálják a kiváló minőséget.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tudatos táplálkozás? Sokunk számára ez nem kérdés. Ma már az egészséges étkezés elkötelezett hívei ugyanúgy odafigyelnek arra, hogy kedvenc ételeiket megbízható, minőségi alapanyagokból készítsék, mint az igényes ínyencek.

Ők valóban garantált termékeket szeretnének vásárolni, és joggal várják el, hogy a magas minőségi követelmények minden étel esetén ugyanúgy érvényesüljenek. Azonban nem könnyű eligazodni az üzletláncok polcain sorakozó külföldi és magyar áruk rengetegében.

Mit válassz?

A tájékozódás elősegítése és a növekvő igény a hazai, ellenőrzött termékek iránt szükségessé tette, hogy a magyarországi húsok megkülönböztető emblémával jelölve kerüljenek a boltokba.

Magyarországon az ellenőrzött összetételű, sertés tőkehúsokat, bőrös félsertéseket és darabolt húskészítményeket a Minőségi Magyar Sertéshús Védjegy teszi jól azonosíthatóvá.

A védjeggyel ellátott magyar származású húskészítmények garantáltan antibiotikum-, hozamfokozó-, és hormonkezelés mentesek, továbbá a minőségi, génmódosítatlan takarmánynak köszönhetően ízük is finomabb.

A védjegyes magyar sertéshús alacsony telített zsírtartalma és magas telítetlen zsírszintje, valamint alacsony foszfortartalma miatt rendkívül egészséges alapanyaga lehet a hagyományos magyaros és reformételnek egyaránt.

Sőt, a hiedelmekkel ellentétben egy szelet grillezett sertéshúst salátával körítve akár könnyű ételként is fogyaszthatunk.

Az MMS védjegy csak szigorú szakmai vizsgálatot követően kerülhet a sertéshúsárukra, így tökéletesen biztosak lehetünk a termékek első osztályú minőségében és hazai származásában.

Keresd te is a Minőségi Magyar Sertéshús Védjeggyel jelölt húsárukat az üzletekben!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük