Mikróban sült banános süti
Ez az egyik leggyorsabb édesség. Csupán pár percet kell várnod, és már élvezheted is a fantasztikus mikrós banános sütit.
Ha nemcsak magadat akarod megörvendeztetni a mennyei mikrós-banános sütivel, az adagot könnyen megtöbbszörözheted. Négy főnek már érdemes közepes hőálló edényben, tálban megsütni az édességet. Akkor a sütési idő is hosszabb lesz.
Mikrós-banános süti
Hozzávalók 1 személyre
- 3 evőkanál liszt
- 3 evőkanál cukor
- 1 banán
- 1 tojás
- 1 evőkanál vaj
- 1 evőkanál tej
- 1 teáskanál vaníliás cukor
- 0.5 teáskanál sütőpor
Elkészítés:
Tedd a vajat egy bögrébe, és a mikrohullámú sütőben 10 másodperc alatt olvaszd meg. Add hozzá a tojást, a tejet, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd finoman keverd össze egy villával. Mehet hozzá az összetört banán, és folytasd tovább a keverést. Végül dolgozd hozzá a sütőporral vegyített lisztet.
Ha a massza homogén, rakd a bögrét a mikrohullámú sütőbe, és nagyobb fokozaton süsd egy percig. Amikor a tészta jól megemelkedik, ellenőrizd, hogy elkészült-e. Szúrj bele egy hegyes eszközt, és ha a masszát túl ragacsosnak találod, tedd még vissza. Fél perc múlva ellenőrizd újra a tésztát. Ha jó, hagyd még öt percig a kikapcsolt mikróban, majd tejszínhabbal vagy fagyival kínáld.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció