Fűszeres miccs eredeti román recept szerint - Kint és bent is elkészítheted
A miccs a grillpartik nagy kedvence. Legalább a sütés előtti nap állítsd össze, mert minél tovább érleled, annál finomabb.

Fűszeres miccs eredeti román recept szerint - Kint és bent is elkészítheted
Ez is érdekelhet

Családi üdülőparadicsom, ahol a kicsik és a nagyok is jól érzik magukat (x)

Hogyan hasznosul pontosan a kalcium? Ez a vitamin elengedhetetlen hozzá (x)

Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)

Ez a mézes csoki újrafogalmazza a csokoládét: édesség helyett próbáld ki ezt! (x)

Megújul a városligeti Gyermeknap: új helyszínek és programok várnak (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Hamarosan újra DM gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban: Ezt a bulit nem érdemes kihagyni! (x)

beauty and style

A kosztümnél izgalmasabbat mutatunk: az örömanya nem csak egyszínű ruhában lehet visszafogottan elegáns »

Őszinte képek nőkről: légy szép a magad módján, ne úgy, ahogy elvárják tőled! »

Bárhová belép, mindenki őrá figyel: George Clooney feleségét többet fotózzák, mint a sármos színészt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha kóstoltad a románok messze földön híres kolbászát, akkor biztos, hogy még mindig a szádban érzed az ízét. Az eredeti recept szerint háromféle húsból, sertésből, marhából és birkából készül, de mára sokat egyszerűsödött a recept. Kellemesen fűszeres, grillen sütve a legfinomabb. Ajvárral, lilahagymával kínáld.

Miccs recept

Hozzávalók:

  • 40 dkg sertéshús
  • 40 dkg marhahús
  • 30 dkg birkahús
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 kávéskanál bors
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 1 kávéskanál borsikafű
  • 2 kávéskanál fűszerkömény
  • 2 teáskanál só
Recept idők

Elkészítés:

A háromféle húst daráld le kétszer-háromszor, de erre akár a hentest is megkérheted. Fűszerezd préselt fokhagymával, sóval, borssal, borsikafűvel, köménnyel, és add hozzá a szódabikarbónát is. Takard le, és tedd legalább nyolc órára a hűtőszekrénybe. Még jobb, ha egy napon át állni hagyod, a hűtőben természetesen.

Sütés előtt készíts a masszából vizes kézzel hosszú, kisebb hengereket. Ha teheted, grillezd, erősebb parázs felett, jól megolajozott rácson. Serpenyőben, kevés olajon sütve is finom lesz. Fontos, hogy gyakran forgasd meg, hogy egyformán piruljon.

Ezt is szeretjük