Medvehagymás zöldborsókrém: ezt kend a szendvicsedre vaj helyett
A medvehagymás zöldborsókrém feldobja a szendvicseket, de lehet tökéletes előétel vagy vendégváró finomság is.

Medvehagymás zöldborsókrém: ezt kend a szendvicsedre vaj helyett
Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Ezt soha ne tedd a bőröddel: korábban fogsz ráncosodni, ha így bánsz vele »

Nicole Kidman hajszíne az őszi szezon új kedvence: ezt fogják legtöbbször kikeverni a fodrászok »

Ilyen egyszerű elkészíteni Meghan hercegné tökéletes kis kontyát – 5 perc alatt össze lehet dobni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Helyettesítsd a vajat egészséges és ínyenc zöldborsókrémmel! Ha megkóstolod, sokszor el fogod készíteni. A tejföltől és a krémsajttól finom, krémes lesz az állaga, a medvehagymától pedig pikáns. Legközelebb kipróbálhatod snidlinggel vagy mentával is.

Hozzávalók:

  • 30 dkg borsó
  • 5 dkg krémsajt
  • 2 evőkanál tejföl
  • 3 szál póréhagyma
  • 2 levél medvehagyma
  • bors
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Önts egy lábosba kevés olajat, rakd bele az apróra vágott póréhagymát és a medvehagymát, majd kevergetve süsd egy percig. Dobd hozzá a zöldborsót, és párold puhára. Várd meg, míg kihűl, majd add hozzá a tejfölt és a sajtkrémet. Sózd, borsozd ízlés szerint, és pépesítsd botmixerrel. Ha nem elég krémes, önthetsz még hozzá kevés olívaolajat, hogy lazíts az állagán. Hűtőben tárold, de ne túl sokáig.

Ezt is szeretjük