Medvehagymás zöldborsókrém: ezt kend a szendvicsedre vaj helyett
A medvehagymás zöldborsókrém feldobja a szendvicseket, de lehet tökéletes előétel vagy vendégváró finomság is.

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)
Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

Kétszer olyan tömött lesz a copf, ha így csinálod: rövidebb hajból az igazi »
Ez lesz a frizuradivat a fesztiválokon: képeken a 2018-as trendek »
Csak a körme felét festette ki: ilyen szép mintát kapott pár ecsetvonással »
retikül.hu
A te BMI-d:
Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!
A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.
Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!
Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!
Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!
Helyettesítsd a vajat egészséges és ínyenc zöldborsókrémmel! Ha megkóstolod, sokszor el fogod készíteni. A tejföltől és a krémsajttól finom, krémes lesz az állaga, a medvehagymától pedig pikáns. Legközelebb kipróbálhatod snidlinggel vagy mentával is.
Hozzávalók:
- 30 dkg borsó
- 5 dkg krémsajt
- 2 evőkanál tejföl
- 3 szál póréhagyma
- 2 levél medvehagyma
- só
- bors
- olívaolaj
Elkészítés:
Önts egy lábosba kevés olajat, rakd bele az apróra vágott póréhagymát és a medvehagymát, majd kevergetve süsd egy percig. Dobd hozzá a zöldborsót, és párold puhára. Várd meg, míg kihűl, majd add hozzá a tejfölt és a sajtkrémet. Sózd, borsozd ízlés szerint, és pépesítsd botmixerrel. Ha nem elég krémes, önthetsz még hozzá kevés olívaolajat, hogy lazíts az állagán. Hűtőben tárold, de ne túl sokáig.

Még több recept