Medvehagymás zöldborsókrém: ezt kend a szendvicsedre vaj helyett
A medvehagymás zöldborsókrém feldobja a szendvicseket, de lehet tökéletes előétel vagy vendégváró finomság is.

Medvehagymás zöldborsókrém: ezt kend a szendvicsedre vaj helyett
Ez is érdekelhet

Igazi szelfi-király a Mate 40 Pro (x)

Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)

Olyan versenyeken veszek részt, amik ellen a testem tiltakozik - Interjú Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnokkal (x)

Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)

Plüsshódok a beteg gyerekekért (x)

Hogyan gondozd a kutyádat? Egészség most és mindenkor (x)

Házassági évforduló (x)

„Megpróbálom kihozni ebből a helyzetből is a legjobbat” - interjú Sári Évivel (x)

beauty and style

A divatos teddy kabát nőies verzióban: nem fogsz plüssmackónak tűnni, ha így viseled »

Tényleg 42 éves Laetitia Casta? – Legújabb fotóin 30-nak is alig néznénk, és nem a retus miatt »

Ezekre figyelj, ha megsínyli a bőröd a maszkviselést: így előzd meg a katasztrofális tüneteket »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Helyettesítsd a vajat egészséges és ínyenc zöldborsókrémmel! Ha megkóstolod, sokszor el fogod készíteni. A tejföltől és a krémsajttól finom, krémes lesz az állaga, a medvehagymától pedig pikáns. Legközelebb kipróbálhatod snidlinggel vagy mentával is.

Medvehagymás zöldborsókrém

Hozzávalók:

  • 30 dkg borsó
  • 5 dkg krémsajt
  • 2 evőkanál tejföl
  • 3 szál póréhagyma
  • 2 levél medvehagyma
  • bors
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Önts egy lábosba kevés olajat, rakd bele az apróra vágott póréhagymát és a medvehagymát, majd kevergetve süsd egy percig. Dobd hozzá a zöldborsót, és párold puhára. Várd meg, míg kihűl, majd add hozzá a tejfölt és a sajtkrémet. Sózd, borsozd ízlés szerint, és pépesítsd botmixerrel. Ha nem elég krémes, önthetsz még hozzá kevés olívaolajat, hogy lazíts az állagán. Hűtőben tárold, de ne túl sokáig.

Ezt is szeretjük