Isteni koktél nyár végére, ha nem szereted a túl édeset
Martini&tonik
Ha nem szereted a szirupos koktélokat, akkor ez ízleni fog.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Martiniről és a koktélról mindenkinek James Bond jut eszébe, pedig lehet ezt sokkal lazábban is venni. A Martini&tonik koktél frissítő és nagyon finom, és ami a legjobb, hogy nem csap fejbe. Ráadásul mixernek sem kell lenni hozzá, hogy elkészítsd.

Martini&tonik

Hozzávalók 1 személyre

  • 1 rész Martini Bianco
  • 1 rész tonic
  • 2 gerezd lime
  • jég
Recept idők

Elkészítés:

Fogj egy long drinkes poharat, de egy szép borospohár is megteszi, tegyél bele jeget, öntsd hozzá a Martinit és a tonikot, majd roppantsd meg a pohár felett a lime-gerezdeket, végül dobd bele. Óvatosan keverd meg, hogy a buborékok ne illanjanak el. Ezt az 1970-ben feltalált koktélt Martini Rossóval is elkészítheted.

Az olasz Martini már 150 éves, de mindig képes a megújulásra. Az italok, a klasszikus Bianco, a Rosso, illetve a proseccók és pezsgők, új ruhát kaptak. Az új üvegek elegánsak, és kifinomult ízlésvilágot tükröznek: mostantól minden Martini-terméken azonos és jól felismerhető lesz a logó, megjelenik rajtuk a márka tágabb - Olaszország - és közelebbi - Torinó - szülőhelyének megjelölése, és felkerülnek a termékekre a márka ikonikussá vált, negyvenéves motorsport-támogatásával összefonódó, színes csíkjai is.

Ezt is szeretjük