A legfinomabb sütés nélküli édességek: alig van velük munka, mégis isteniek
Ha melegben nem akarsz beleizzadni a sütikészítésbe, kerülnéd a hosszadalmas kavarást, kelesztést, dagasztást, akkor válogass a legjobb sütés nélküli desszertek közül!

tiramisu-kepesbe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nyár, akkor sütés nélküli desszertek minden mennyiségben! Nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek: általában nincs velük sok munka, macera nélkül elkészíthetőek, mégis isteniek. Kánikulában sok gyümölccsel esnek igazán jól, de csokival, krémsajttal, pudinggal kombinálva is ellenállhatatlanok. 

A sütés nélküli édességek alapja legtöbbször babapiskóta vagy valamilyen más édes keksz, összetörve vagy egészben. Arra pedig a legkülönfélébb krémek kerülhetnek. A legegyszerűbb, ha csak kavarni kell, de a főzős változatokba sem fáradsz bele. 

A legfinomabb sütés nélküli édességek

A legkedveltebb sütés nélküli édességek közé tartoznak a tiramisu változatai, a kávés és a gyümölcsös finomságok, továbbá a poharas desszertek és a keksztekercsek. Ha nagyobb alkalomra készítenél édességet, a sajttortákban nem fogsz csalódni. Összegyűjtöttük a legnagyobb kedvenceket, nézd végig, és válogass kedvedre! 

Ezt is szeretjük