A legfinomabb házi vaníliapuding
Plusz 6 krémes desszert receptje képpel
A krémes édességeknek képtelenség ellenállni.

Dia

	Házi vaníliapuding	Nincs jobb egy kellemes adag házi készítésű vaníliapudingnál, fogyaszthatod magában, süteményre kenve, esetleg két kekszlap közé téve, tulajdonképpen ahogy éppen kedved tartja. Az egyszerű és nagyszerű receptet itt találod, a bolti zacskós változatot pedig nyugodtan tedd vissza a polcra, és felejtsd is el.

Házi vaníliapuding

Nincs jobb egy kellemes adag házi készítésű vaníliapudingnál, fogyaszthatod magában, süteményre kenve, esetleg két kekszlap közé téve, tulajdonképpen ahogy éppen kedved tartja. Az egyszerű és nagyszerű receptet itt találod, a bolti zacskós változatot pedig nyugodtan tedd vissza a polcra, és felejtsd is el.

Dia

	Csokoládékrémes palacsintatorta	A palacsinta finom, a csokoládékrém zseniális édesség, együtt pedig az univerzum legkomolyabb desszertjét alkotják, amivel nem nagyon lehet vitatkozni, ha egyszer ezt elkészíted, és megkóstoltad, mindig erről fogsz álmodozni, miután kiheverted az első sokkot. A tökéletes receptért kattints ide!

Csokoládékrémes palacsintatorta

A palacsinta finom, a csokoládékrém zseniális édesség, együtt pedig az univerzum legkomolyabb desszertjét alkotják, amivel nem nagyon lehet vitatkozni, ha egyszer ezt elkészíted, és megkóstoltad, mindig erről fogsz álmodozni, miután kiheverted az első sokkot. A tökéletes receptért kattints ide!

Dia

	Kekszes krémes	Ha olthatatlan vágyat érzel egy kis krémes édesség iránt, de semmi kedved bonyolultabbnál bonyolultabb süteményeket készíteni, viszont szeretnéd, ha valahogy ki is nézne az édes élmény, készíts kekszes krémest. Ahogy a nevéből is kiderül, ez bizony kekszalapú sütemény, tehát a sütögetéssel nem kell sokkal bajlódnod. Ha felkeltette az érdeklődésed, állj is neki, itt az elronthatatlan recept!

Kekszes krémes

Ha olthatatlan vágyat érzel egy kis krémes édesség iránt, de semmi kedved bonyolultabbnál bonyolultabb süteményeket készíteni, viszont szeretnéd, ha valahogy ki is nézne az édes élmény, készíts kekszes krémest. Ahogy a nevéből is kiderül, ez bizony kekszalapú sütemény, tehát a sütögetéssel nem kell sokkal bajlódnod. Ha felkeltette az érdeklődésed, állj is neki, itt az elronthatatlan recept!

Dia

	Gyümölcsös pohárkrém	Ha a kekszes krémes egyszerű édességnek minősül, a pohárkrémre már egyszerűen nincsenek is szavak, ha még bizonytalanul mozogsz a konyhában, de nem szeretnél hibázni, ez bizony a te desszerted lesz. Nagyjából tízperces elfoglaltságot jelent, tehát egy közepesen érdektelen tévéműsor reklámideje alatt összedobhatod, aztán már csak a hűtőre kell várnod, hogy elvégezze a feladatát. Így készítsd.

Gyümölcsös pohárkrém

Ha a kekszes krémes egyszerű édességnek minősül, a pohárkrémre már egyszerűen nincsenek is szavak, ha még bizonytalanul mozogsz a konyhában, de nem szeretnél hibázni, ez bizony a te desszerted lesz. Nagyjából tízperces elfoglaltságot jelent, tehát egy közepesen érdektelen tévéműsor reklámideje alatt összedobhatod, aztán már csak a hűtőre kell várnod, hogy elvégezze a feladatát. Így készítsd.

Dia

	Eperkrémes piskóta	A piskóta az egyik legnépszerűbb süteményalap, a torták nagy részét piskótatésztából készítik, és temérdek finomabbnál finomabb desszert is ebből készül. Ha egyszer sütöttél már piskótát, akkor mindig sikerülni fog, ha bizonytalankodnál, akkor kövesd az itteni leírás lépéseit. Az eperkrémet pedig egyszerűen csak töltsd két piskótaréteg közé, a maradékot meg a tetejére, és élvezd az édes ízeket. A biztonság kedvéért itt a pontos recept.

Eperkrémes piskóta

A piskóta az egyik legnépszerűbb süteményalap, a torták nagy részét piskótatésztából készítik, és temérdek finomabbnál finomabb desszert is ebből készül. Ha egyszer sütöttél már piskótát, akkor mindig sikerülni fog, ha bizonytalankodnál, akkor kövesd az itteni leírás lépéseit. Az eperkrémet pedig egyszerűen csak töltsd két piskótaréteg közé, a maradékot meg a tetejére, és élvezd az édes ízeket. A biztonság kedvéért itt a pontos recept.

Dia

	Profiterol	A belül édes krémmel töltött, omlós tésztagolyók sok-sok csokoládéval nyakon öntve a legfinomabbak, és ugyan hangyányit macerás őket elkészíteni, minden perc munkát megérnek, hiszen a végeredmény mindenért kárpótol. Az olasz édesség receptjét itt találod.

Profiterol

A belül édes krémmel töltött, omlós tésztagolyók sok-sok csokoládéval nyakon öntve a legfinomabbak, és ugyan hangyányit macerás őket elkészíteni, minden perc munkát megérnek, hiszen a végeredmény mindenért kárpótol. Az olasz édesség receptjét itt találod.

Dia

	Tiramisu	A sütésmentes desszertek legfinomabbika az olasz gyökerekkel bíró tiramisu, aminek titka a jó erős és finom kávéban rejlik, no meg a habkönnyű krémben. Találd meg a kedvenc babapiskótádat, dobd össze percek alatt ezt az ellenállhatatlan desszertet, szórd meg jó alaposan kakaóporral, és élvezd az ízeket. Ahhoz, hogy tökéletes legyen, ezt a receptet kövesd!

Tiramisu

A sütésmentes desszertek legfinomabbika az olasz gyökerekkel bíró tiramisu, aminek titka a jó erős és finom kávéban rejlik, no meg a habkönnyű krémben. Találd meg a kedvenc babapiskótádat, dobd össze percek alatt ezt az ellenállhatatlan desszertet, szórd meg jó alaposan kakaóporral, és élvezd az ízeket. Ahhoz, hogy tökéletes legyen, ezt a receptet kövesd!

Ezt is szeretjük
Fotó: