Laktató tésztasaláta 15 perc alatt
Egy adag csak 400 kalória
Egy kiadós tésztasaláta is lehet alacsony kalóriatartalmú, próbáld csak ki!

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Nincs 1 óra, de durván felébreszti az anyagcserét: karcsúsító edzés nemcsak haladóknak »

Kisminkelte az anyukáját, és 10 évet fiatalított rajta: ennyit számít egy kis festék, ha jól kerül fel »

Divatos, szexi harisnyák az ünnepi ruhához: megdobják az önbizalmat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tésztasaláta mindig jó választás, hiszen a végtelenségig variálhatod, hidegen és melegen is finom, és tényleg egyszerűen készítheted.

Bármilyen zöldséget hozzáadhatsz, amit csak szeretsz, és éppen kéznél van, minél többet használsz hozzá, annál finomabb lesz!

Laktató tésztasaláta

Hozzávalók:

  • 25 dkg csirkemell
  • 15 dkg durumtészta
  • 5 dkg sovány sajt
  • pár darab koktélparadicsom
  • 1 kisebb kaliforniai paprika
  • 1 kisebb sárgarépa
  • 1 kis gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanálnyi bazsalikom
  • só, frissen őrölt bors
  • olaj

Elkészítés ideje:

25 perc.

Elkészítés menete:

A tésztát bő, enyhén sós, lobogó vízben főzd fogkeményre. A csirkemellet tisztítsd meg jó alaposan, vágd apró kockákra, sózd be, majd nagyon vékony olajon jól pirítsd át. Amikor már majdnem kész, add hozzá a bazsalikomot és reszeld rá a fokhagymát, keverd át néhányszor, majd szedd ki egy tálkába.

A répát karikázd fel, és pirítsd át a serpenyőben megmaradt zsiradékon, majd amikor már átpirult, keverd hozzá a kis cikkekre vágott kaliforniai paprikát is, őrölj rá egy kis borsot, keverd át néhányszor, majd add a csirkéhez őket is. A serpenyőben még egy pár pillanat alatt kicsit pirítsd meg a koktélparadicsomokat is, és ezeket is tedd a többiekhez. Ezután már csak keverd hozzá a tésztát, és kész is vagy. Utólag még egy kis friss bazsalikommal gazdagíthatod, hogy még ízletesebb legyen.

Hazai tészták a magyaros ízek kedvelőinek

Nem tudsz ellenállni egy kis káposztás kockának vagy a krumplis tésztának? Nem is kell, inkább készítsd el őket!

Ezt is szeretjük