A legfinomabb nyári csirkés ételek
Omlósak, ropogósak, finomak
A méltán népszerű csirkehúsból nyáron is remek fogásokat készíthetsz, válogass bátran!

Dia

	Citromos sült csirke	A felsorolást egy igazi nyárias ízzel kezdjük, a zamatos csirkecombból vagy -mellből is finom sülthöz nem kell különösebb előképzettség, egyszerűen csak tedd az összetevőket egy tűzálló edénybe, melegítsd elő a sütőt, és már készülhet is a finomság. A citrom fanyar íze a szaftos hússal remekül működik, ha nem hiszed, járj utána!

Citromos sült csirke

A felsorolást egy igazi nyárias ízzel kezdjük, a zamatos csirkecombból vagy -mellből is finom sülthöz nem kell különösebb előképzettség, egyszerűen csak tedd az összetevőket egy tűzálló edénybe, melegítsd elő a sütőt, és már készülhet is a finomság. A citrom fanyar íze a szaftos hússal remekül működik, ha nem hiszed, járj utána!

Dia

	Csípős csirkeszárnyak	Bármilyen összejövetelen nagy sikert arathatsz egy szép adag ropogós, omlós, csípős csirkeszárnnyal. Az idehaza is óriási népszerűségnek örvendő fogás pénztárcabarát megoldás, amit mindenki szeret. Néhány finom öntettel és valamilyen salátával tálalva az igazi.

Csípős csirkeszárnyak

Bármilyen összejövetelen nagy sikert arathatsz egy szép adag ropogós, omlós, csípős csirkeszárnnyal. Az idehaza is óriási népszerűségnek örvendő fogás pénztárcabarát megoldás, amit mindenki szeret. Néhány finom öntettel és valamilyen salátával tálalva az igazi.

Dia

	Csirkesaláta	A ropogós és omlós pirított csirkemell- vagy csirkecombrészeket bármilyen salátához hozzákeverheted, laktatóbbá és ízletesebbé varázsolva azt. Ne felejtsd el a szaftot is a salátához keverni, úgy lesz a legfinomabb! Készítsd el például így!

Csirkesaláta

A ropogós és omlós pirított csirkemell- vagy csirkecombrészeket bármilyen salátához hozzákeverheted, laktatóbbá és ízletesebbé varázsolva azt. Ne felejtsd el a szaftot is a salátához keverni, úgy lesz a legfinomabb! Készítsd el például így!

Dia

	Rántott csirkemellcsíkok	A rántott csirke mindenki kedvence, apró falatkaként pedig egyszerűen imádnivaló, mártásokhoz, saláták mellé, főételnek vagy ropogtatnivalónak, egyszerűen mindenre jó. A fűszerezést variálhatod bátran, akár többféle panírt is készíthetsz, hogy még jobb legyen az élmény.

Rántott csirkemellcsíkok

A rántott csirke mindenki kedvence, apró falatkaként pedig egyszerűen imádnivaló, mártásokhoz, saláták mellé, főételnek vagy ropogtatnivalónak, egyszerűen mindenre jó. A fűszerezést variálhatod bátran, akár többféle panírt is készíthetsz, hogy még jobb legyen az élmény.

Dia


            	Egyben sült grillcsirke
            	Ha a szabadban sütögetsz, szerezz egy masszív forgatóeszközt, pácold be kívül-belül az egész csirkét, és már kezdődhet is a grillezés. A szabadtűzön sült grillcsirke íze semmivel össze nem hasonlítható, fantasztikus élményt nyújt. Mellé grillen sült zöldségek dukálnak, így igazi komplett lakomában lesz részetek.

Egyben sült grillcsirke

Ha a szabadban sütögetsz, szerezz egy masszív forgatóeszközt, pácold be kívül-belül az egész csirkét, és már kezdődhet is a grillezés. A szabadtűzön sült grillcsirke íze semmivel össze nem hasonlítható, fantasztikus élményt nyújt. Mellé grillen sült zöldségek dukálnak, így igazi komplett lakomában lesz részetek.

Dia

	Mustáros csirkemell	Szintén a grillezések, kerti sütögetések közkedvelt fogása a mustáros pácban zamatossá érlelt csirkecomb vagy csirkemell, a pácnak köszönhetően szinte biztos, hogy nem fog kiszáradni, az íze pedig fenomenális lesz. Bármilyen friss salátával, grillezett zöldséggel, héjában sült krumplival vagy steakburgonyával is remek étel.

Mustáros csirkemell

Szintén a grillezések, kerti sütögetések közkedvelt fogása a mustáros pácban zamatossá érlelt csirkecomb vagy csirkemell, a pácnak köszönhetően szinte biztos, hogy nem fog kiszáradni, az íze pedig fenomenális lesz. Bármilyen friss salátával, grillezett zöldséggel, héjában sült krumplival vagy steakburgonyával is remek étel.

Dia

	Mézes sült csirke	Készítsd combból vagy mellből, ezt a pikáns fogást nem lehet nem szeretni. A recept borzasztó egyszerű, elrontani képtelenség, és biztosan finom lesz. Az édes külső réteggel remek párost alkot az omlós belső, enyhén sós rész, mellé csak valami kevésbé jellegzetes ízű köret dukál, például rizs.

Mézes sült csirke

Készítsd combból vagy mellből, ezt a pikáns fogást nem lehet nem szeretni. A recept borzasztó egyszerű, elrontani képtelenség, és biztosan finom lesz. Az édes külső réteggel remek párost alkot az omlós belső, enyhén sós rész, mellé csak valami kevésbé jellegzetes ízű köret dukál, például rizs.

Ezt is szeretjük
Fotó: