Szájban olvadó, isteni brownie, ami ettől az egy hozzávalótól még finomabb
Ki ne szeretné a brownie-t? Így még a szokásosnál is lágyabb lesz!

Szájban olvadó, isteni brownie, ami ettől az egy hozzávalótól még finomabb
Ez is érdekelhet

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja (x)

Nyaralj korlátok nélkül! (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

A 2000-es évek legdivatosabb fülbevalója most újra trendi »

Pár centis szőkéből derékig érő feketére váltott Katy Perry: megint átalakult »

Mutatjuk, hogyan tisztítsd ki a műszempillát, hogy még sokszor viselhesd »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez a világ egyik legfinomabb csokis sütije! A brownie-t rengeteg módon készítheted, de ez nagy kedvenc lesz, hisz a joghurt csodát tesz a tésztával. Ne lepődj meg, a masszába nem kerül tojás, keverhetsz viszont bele diót, friss gyümölcsöt. Ennek a tésztának kicsit hosszabb a sütési ideje, mint a hagyományosnak.

Hozzávalók 24 szelethez:

  • 20 dkg étcsoki
  • 1 bögre natúr görög joghurt
  • 1 bögre cukor
  • 1 bögre liszt
  • 0.5 bögre kakaópor
  • 0.5 teáskanál szódabikarbóna
  • 1 csipet só
  • 1 csomag vaníliás cukor
Recept idők

Elkészítés:

Vízgőz felett olvaszd fel a jó minőségű, legalább 70%-os étcsokit. Várd meg, míg kicsit hűl. A joghurtot keverd habosra a cukorral és a vaníliával, majd add hozzá a csokit. A lisztet mixeld a sütőporral, a sóval és a kakaóval, majd forgasd hozzá a csokis masszát. Kevergesd addig, amíg egynemű nem lesz.
 

Öntsd egy kisebb tepsibe, és süsd 30 percig. Amikor a belseje éppen szilárd, vedd ki a sütőből, és pihentesd még a tepsiben legalább 10 percig. Végül ízlés szerint díszítsd a tetejét olvasztott csokival vagy tejszínhabbal.

Ezt is szeretjük