Joghurtos házi ananászfagyi 3 hozzávalóból, gyümölcsbe töltve
A friss, édes ananászból könnyen egészséges joghurtos fagyit készíthetsz.
Ha már végigkóstoltad a közelben fellelhető fagylaltozók összes kedvedre való jeges nyalánkságát, próbálj ki otthon valami egészen különleges édességet. Abban biztos lehetsz, hogy a joghurtos ananászfagyiból a gyümölcs nincs kispórolva. Ha igazán édes ananászt sikerül választanod, még méz sem kell hozzá.
A fagyit pofonegyszerűen összedobhatod. Az ananászt hosszában vágd ketté, és a belsejét kanalazd ki, majd rakd turmixgépbe. Adj hozzá két evőkanál mézet és 15 deka joghurtot. Turmixold addig, amíg a massza sima és krémes nem lesz. Öntsd a gyümölcsös keveréket egy zárható műanyag edénybe, és tedd a fagyasztóba. Egy óra múlva keverd meg, majd rakd vissza a hidegre. A kavarást ismételd meg három óra múlva is. Tálaláskor töltsd a fagyit az ananászba.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció