Joghurtos házi ananászfagyi 3 hozzávalóból, gyümölcsbe töltve

A friss, édes ananászból könnyen egészséges joghurtos fagyit készíthetsz.

Joghurtos ananászfagyi
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha már végigkóstoltad a közelben fellelhető fagylaltozók összes kedvedre való jeges nyalánkságát, próbálj ki otthon valami egészen különleges édességet. Abban biztos lehetsz, hogy a joghurtos ananászfagyiból a gyümölcs nincs kispórolva. Ha igazán édes ananászt sikerül választanod, még méz sem kell hozzá. 

A fagyit pofonegyszerűen összedobhatod. Az ananászt hosszában vágd ketté, és a belsejét kanalazd ki, majd rakd turmixgépbe. Adj hozzá két evőkanál mézet és 15 deka joghurtot. Turmixold addig, amíg a massza sima és krémes nem lesz. Öntsd a gyümölcsös keveréket egy zárható műanyag edénybe, és tedd a fagyasztóba. Egy óra múlva keverd meg, majd rakd vissza a hidegre. A kavarást ismételd meg három óra múlva is. Tálaláskor töltsd a fagyit az ananászba.

[PINTEREST] 59758b45308e2

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük