Valószínűleg te is rosszul vágtad eddig a tortát - 14 millióan látták már a videót
Tudományos alapja is van a módszernek.
A legtöbb nő a nagymamájától vagy az anyukájától már egészen kicsi korban megtanulja, hogyan kell felvágni egy tortát. Azt azonban nem biztos, hogy tudtad, hogy száz éve Angliában kitaláltak egy másik módszert is a tortaszeletelésre. Ez a módszer - a hagyományos szeleteléssel szemben - nem hagyja, hogy a torta az éjszaka folyamán kiszáradjon a hűtőben. Így akár két-három nappal később is puha, friss és omlós marad a tészta.
Így vágd a tortát
A hagyományos módszerrel a középpontból haladsz kifelé. Ezzel az újítással nem háromszögeket vágsz ki a tortából, hanem hosszabb, egyenes szeleteket. Vágd mindig félbe, és már kész is! Nézd meg a videót, milyen egyszerűen működik.