Zsírégető hideg uborkakréméves - Gyorsan lerobbantja rólad a kilókat
Az uborkakrémleves egyik nagy előnye, hogy nem kell főzni.

uborkakremleves
Ez is érdekelhet

Konzervzöldség a konyhatitok nyitja? (x)

Üde illatokkal a kánikula ellen (x)

Hip-hop sztárok és underground DJ-k a Soundon (x)

A Z-generáció leghűbb társa (x)

Napi 8 órában ülőmunkát végzel? 3 tipp, ami a segítségedre lehet! (x)

beauty and style

Nőies kánikulaszettek a munkahelyre: szellősek, mégsem kihívóak »

Új frizurát kapott az ősz hajú nő, alig ismert magára: teljesen megfiatalodott a fodrász keze alatt »

Überszexi melltartók mélyen dekoltált ruhákhoz: nem rontja el a képet a kilógó pánt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Itt a bikiniszezon, ha van még rajtad egy-két kiló felesleg, ezzel a levessel attól is megszabadulhatsz. Az uborka karcsúsító hatása közismert, ráadásul sok vitamin van benne, és legalább annyira felpörget, mint a kávé.

Percek alatt pikáns levest készíthetsz az uborkából. A joghurt finom krémessé varázsolja, a menta és a fokhagyma pedig különlegessé teszi. Ha nincs maradék húsleves a hűtődben, kockából is készíthetsz gyorsan.

Hideg uborkakrémleves

Hozzávalók:

  • 2 nagy kígyóuborka
  • 3 dl joghurt
  • 2 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál mentalevél
  • 1 dl húsleves
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors
  • szerecsendió
  • kapor a díszítéshez

Az uborkát alaposan mosd és hámozd meg, a végeit csípd le. Vágd nagyobb darabokra, és jól turmixold össze. A hideg húslevest keverd el a citromlével és a joghurttal. Ízesítsd sóval, borssal, szerecsendióval, zúzott fokhagymával és apróra vágott mentával.

Rakd az uborkát a húsleveshez, majd az egészet lefedve tedd a hűtőszekrénybe egy-két órára. Még tökéletesebb lesz az étel, ha kaporral, aszalt paradicsommal kínálod. Ha nem fogyózol, érdemes pirított baconnel is megkóstolni.

Ezt is szeretjük