7 torta képpel és recepttel, amit te is megsüthetsz

Ne menj a cukrászdába!

A házilag készített édességek mindig jobban esnek, mint a boltiak.

Dia

	Csokoládétorta	Az egyik legnépszerűbb klasszikus, aminek legalább ezer változata van, az egyszerűbbektől a bonyolultabbakig. Választhatod a bécsi klasszikus Sachert, de ha valami tényleg egyszerű és biztonságosan elkészíthető változatra vágysz, olyat is találsz bőven. A Sacher receptjét itt, az elronthatatlan változatot pedig itt találod.

Csokoládétorta

Az egyik legnépszerűbb klasszikus, aminek legalább ezer változata van, az egyszerűbbektől a bonyolultabbakig. Választhatod a bécsi klasszikus Sachert, de ha valami tényleg egyszerű és biztonságosan elkészíthető változatra vágysz, olyat is találsz bőven. A Sacher receptjét itt, az elronthatatlan változatot pedig itt találod.

Dia

	Gyümölcsös túrótorta	Talán a legegyszerűbben elkészíthető torta ez, ami egyszerűsége ellenére is felveszi a versenyt a komolyabb cukrászdai édességekkel. Az ellenállhatatlan túrókrém, a friss gyümölcs és az édes tészta olyan hármast alkotnak, amivel képtelenség betelni. Ezzel a recepttel nem hibázhatsz.

Gyümölcsös túrótorta

Talán a legegyszerűbben elkészíthető torta ez, ami egyszerűsége ellenére is felveszi a versenyt a komolyabb cukrászdai édességekkel. Az ellenállhatatlan túrókrém, a friss gyümölcs és az édes tészta olyan hármast alkotnak, amivel képtelenség betelni. Ezzel a recepttel nem hibázhatsz.

Dia

	Joghurttorta	Ha igazán egyszerűen akarod megúszni ezt a tortadolgot, akkor a joghurttorta lesz a neked való megoldás. Ha megvannak a hozzávalók, akkor már csak össze kell őket dolgoznod, aztán a hűtő elvégzi a maradék munkát, ilyen könnyen édességhez akkor sem jutnál, ha a cukrászdába kellene lesétálnod. Az egyszerű, de nagyszerű receptet itt találod, négy különböző változatot is mutatunk.

Joghurttorta

Ha igazán egyszerűen akarod megúszni ezt a tortadolgot, akkor a joghurttorta lesz a neked való megoldás. Ha megvannak a hozzávalók, akkor már csak össze kell őket dolgoznod, aztán a hűtő elvégzi a maradék munkát, ilyen könnyen édességhez akkor sem jutnál, ha a cukrászdába kellene lesétálnod. Az egyszerű, de nagyszerű receptet itt találod, négy különböző változatot is mutatunk.

Dia

	Egyszerű piskótatorta	Ha készítettél már piskótát, akkor ismerős lesz minden mozzanat. A masszába rejts mandulát, mazsolát, vagy amihez csak kedved van, aztán tedd a tortaformába, és a többit bízd a sütőre. Házi lekvárral, csokikrémmel, pudinggal gazdagíthatod, miután elkészült. Hibátlan finomság, pofonegyszerű recepttel, amit itt megtalálsz.

Egyszerű piskótatorta

Ha készítettél már piskótát, akkor ismerős lesz minden mozzanat. A masszába rejts mandulát, mazsolát, vagy amihez csak kedved van, aztán tedd a tortaformába, és a többit bízd a sütőre. Házi lekvárral, csokikrémmel, pudinggal gazdagíthatod, miután elkészült. Hibátlan finomság, pofonegyszerű recepttel, amit itt megtalálsz.

Dia

	Palacsintatorta	Igazi ellenállhatatlan édesség, amit jó gazdagon megpakolhatsz gyümölcsökkel, túrókrémmel, csokoládéöntettel, vagy amihez éppen kedved van. A klasszikus palacsintarecepttől ne térj el, rétegenként ízesítsd, majd pakold egymásra, amikor pedig elérte a megfelelő méretet, már tálalhatod is. Így készítsd!

Palacsintatorta

Igazi ellenállhatatlan édesség, amit jó gazdagon megpakolhatsz gyümölcsökkel, túrókrémmel, csokoládéöntettel, vagy amihez éppen kedved van. A klasszikus palacsintarecepttől ne térj el, rétegenként ízesítsd, majd pakold egymásra, amikor pedig elérte a megfelelő méretet, már tálalhatod is. Így készítsd!

Dia

	Tiramisu	Az olaszok kedvenc, élénkítő édessége tortaként is megállja a helyét, próbáld csak ki bátran! A habkönnyű desszert kiválóan passzol a délutáni kávéhoz, de egy nehéz vasárnapi ebéd után is ez az édesség az egyik legjobb választás. A klasszikus receptet itt találod.

Tiramisu

Az olaszok kedvenc, élénkítő édessége tortaként is megállja a helyét, próbáld csak ki bátran! A habkönnyű desszert kiválóan passzol a délutáni kávéhoz, de egy nehéz vasárnapi ebéd után is ez az édesség az egyik legjobb választás. A klasszikus receptet itt találod.

Dia

	Rigójancsi	A kakaós tészta a gyümölcsös krémmel olyan elegyet alkot, amit képtelenség megunni, így hát nyugodtan készíthetsz jó nagy adagot ebből az édességből, egészen biztos, hogy mire elmennek a vendégek, hírmondó sem marad belőle. Az évszázados, klasszikus és elronthatatlan receptet itt találod hozzá.

Rigójancsi

A kakaós tészta a gyümölcsös krémmel olyan elegyet alkot, amit képtelenség megunni, így hát nyugodtan készíthetsz jó nagy adagot ebből az édességből, egészen biztos, hogy mire elmennek a vendégek, hírmondó sem marad belőle. Az évszázados, klasszikus és elronthatatlan receptet itt találod hozzá.

Ezt is szeretjük
Fotó: