Finom házi csokipuding cukor nélkül
Ez a házi csokipuding a legfinomabb és a legegészségesebb, amit valaha is kóstoltál.
A házi csokipuding önmagában is nagyszerű, de gyümölccsel még tovább fokozhatod az élményt. Bármilyen tortát feldobhatsz ezzel a krémmel. Baranyi-Nagy Ivett receptjét gyorsan elkészíted.
Házi csokipuding
Hozzávalók 6 személyre
- 1 doboz kókuszkrém
- 1 dl víz
- 5 dkg vaj
- 2 evőkanál kakaópor
- 4 kiskanál xilit
- 1 evőkanál kókuszliszt
Elkészítés:
Tedd egy lábasba a vajat, és a xilittel, valamint a cukormentes és zsírszegény kakaóporral kis lángon főzd össze. Kevergesd folyamatosan, nehogy leégjen. Közben rakd bele az egy kanál kókuszlisztet. Ha az nincs otthon, bármilyen szénhidrátcsökkentett liszt jó. Végül a kókuszkrémet keverd el az 1 deciliter vízzel, és öntsd a masszához.
Az egészet forrald össze. Akkor jó, ha már sűrű a krém. Utána kanalazd a csokipudingot kis hőálló poharakba, és irány a hűtő. Várd meg, amíg a krém megdermed, utána fogyaszd.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció