3 fogás 3300 forintért a legjobb éttermekben
Ismét Étterem Hét!
Idén tavasszal is sok étterem várja a finom falatokra vágyókat, akik kipróbálnának valami újat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén tavasszal ismét több mint száz felső- és középkategóriás étterem konyháját ismerhetik meg az érdeklődők a VIII. Országos Étterem Héten, március 16. és 22. között.

Aki előzetesen asztalt foglal a www.etteremhet.hu weboldalon, minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat 3300 forinttól kezdődő áron, szabadon választva a résztvevő éttermek közül.

Az Étterem Hét újdonsága, hogy a legdrágább, csúcskategóriájú alapanyagokkal dolgozó éttermek kiemelt minőségű menüt kínálnak. A Prémium menük ára 4900 forint lesz. A programban résztvevő éttermek krülbelül 20 százaléka kínál majd Prémium menüt. A weboldalon az étterem neve melletti egy csillag jelzi ezt, de nagyon praktiksan a foglalásnál is figyelmeztetik a vendéget a Prémium menüre.

A programban ezúttal is jó néhány olyan étterem vesz részt, amely szerepel az 50 legjobb magyar étterem listáján. A minőségi vendéglátás szellemében az Étterem Hétre kialakított szabad helyek száma az egyes éttermekben limitált, ezért érdemes minél hamarabb lefoglalni a helyeket.

Különleges fogások

A vacsora vagy ebéd során általában három-négyféle féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az éttermek vendégei, de van olyan étterem, ami plusz falatokkal is kedveskedik.

Az egy hetes rendezvény nagyon népszerű, tavaly ősszel már 23 ezren látogattak el a résztvevő éttermek egyikébe, és sokan vannak, akik nem csak egy éttermet próbálnak ki ebben az időszakban.

Fontos infó, hogy az Országos Étterem Hétre személyesen vagy telefonon nem lehet asztalt foglalni a résztvevő éttermekben, a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a www.etteremhet.hu weboldalon. A vendégek az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalás sikerességéről, utána már csak várni kell március harmadik hetére és a finom menükre.

Ezt is szeretjük