A legegyszerűbb házi eperfagyi 3 hozzávalóból
Ezt főzni sem kell
Ehhez a könnyű eperfagyihoz fagylaltgépre sincs szükség. Csak bírd kivárni, amíg megfagy.

A legegyszerűbb házi eperfagyi 3 hozzávalóból
Ez is érdekelhet

Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

A legnőiesebb kánikularuha a szezonban: ha egyszer felveszed, többé nem akarsz mást viselni »

Ezzel a jeges teával hűsítsd magad, ha diétázol: natúr, és nincs benne felesleges kalória »

Egy apró trükk, hogy még csinosabb legyen a bokavillantó nadrág: ilyen cipőkkel viseld »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bagaméri is büszkén vállalná ezt az eperfagyit. Meleg nyári napokon ennél kelendőbb desszertet nem is készíthetnél. A legközelebbi fagyizóig sem érsz el annyi idő alatt, ameddig ezt összekevered.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 nagy doboz 20%-os tejföl
  • 20 dkg cukor
  • 10 dkg eper
Recept idők

Elkészítés:

Ebben az esetben nagyon fontos, hogy jó minőségű tejfölt válassz. Az epret mosd meg több vízben, és darabold fel. A tejfölt keverd össze a cukorral, majd add hozzá a gyümölcsöt. Az egészet robotgéppel dolgozd össze, de akár kézi mixert is bevethetsz. Fontos, hogy jó krémes legyen.

Rakd a masszát egy alaposan elmosott régi fagyisdobozba vagy műanyag fagyasztható tárolóba. Tedd a mélyhűtőbe minimum három-négy órára, de legjobb, ha egész éjszakára ott marad. Időnként kevergesd meg. Tálalás előtt körülbelül negyed órával vedd ki a hűtőből, hogy könnyebben és szebben tudd adagolni.

Ezt is szeretjük