A legegyszerűbb házi eperfagyi 3 hozzávalóból
Ezt főzni sem kell
Ehhez a könnyű eperfagyihoz fagylaltgépre sincs szükség. Csak bírd kivárni, amíg megfagy.

A legegyszerűbb házi eperfagyi 3 hozzávalóból
Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Virágillatú parfüm házilag: egyszerűen elkészítheted a saját illatod »

Puha és meleg pulcsik karácsonyi mintával – Árakkal és lelőhelyekkel »

Ha válaszolsz erre a 3 kérdésre, tudni fogod, milyen legyen az esküvői sminked »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bagaméri is büszkén vállalná ezt az eperfagyit. Meleg nyári napokon ennél kelendőbb desszertet nem is készíthetnél. A legközelebbi fagyizóig sem érsz el annyi idő alatt, ameddig ezt összekevered.

Eperfagyi

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 nagy doboz 20%-os tejföl
  • 20 dkg cukor
  • 10 dkg eper
Recept idők

Elkészítés:

Ebben az esetben nagyon fontos, hogy jó minőségű tejfölt válassz. Az epret mosd meg több vízben, és darabold fel. A tejfölt keverd össze a cukorral, majd add hozzá a gyümölcsöt. Az egészet robotgéppel dolgozd össze, de akár kézi mixert is bevethetsz. Fontos, hogy jó krémes legyen.

Rakd a masszát egy alaposan elmosott régi fagyisdobozba vagy műanyag fagyasztható tárolóba. Tedd a mélyhűtőbe minimum három-négy órára, de legjobb, ha egész éjszakára ott marad. Időnként kevergesd meg. Tálalás előtt körülbelül negyed órával vedd ki a hűtőből, hogy könnyebben és szebben tudd adagolni.

Ezt is szeretjük