Egy hely csokoládéimádóknak: a hétköznapitól a luxuscsokiig

Több mint 3000 féle csokoládét lehet kapni a most megnyílt csokiboltban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszas előkészületek és tervezés után megnyílt a chococo csokoládérium- és csokoládéüzlet, ahol több mint 3000 féle csokoládékészítmény várja az érdeklődőket.

A tulajdonosok, akik már sikerre vittek egy csokoládé outletet a budapesti Bródy Sándor utcában, elkötelezett hívei a minőségi csokoládékészítésnek- és fogyasztásnak.

Édesség-különlegességek a megnyitón, kézműves csokoládé a boltban

A hangulatos kis üzlet belsőépítészeti terveit a Geppetto belsőépítészeti stúdió, az üzlet arculatát az Avalanche Kreatív Ügynökség készítette.

A chococo hivatalos nyitóünnepségén négy csokoládémester erre az alkalomra készített csokoládékreációit lehetett megkóstolni. Mészáros Gábor chocolatier, a chocoMe kitalálója, Szántó Tibor csokoládékészítő mester, Varga Gábor mestercukrász, a www.desszert.eu oldal kitalálója és Király Anita, a Lucullus BT csokoládéoktatója házilag készített csokoládé-különlegességekkel kápráztatták el a vendégeket.

A sós ízekért est tapas-improvizációival Nánási Lajos - Atakám étterem - felelt, amelyhez remekül passzolt a lágy ízű, tejszínes dél-afrikai Amarula krémlikőr.

A boltban egyébként a megszokott, itthon is kapható termékek mellett igazi különlegességeket is lehet kapni: például körtés Milka csokit, madagaszkári étcsokoládét, rebarbarás-vaníliás ízesítésű táblás csokoládét és óriás kiszerelésű Nutellát is láttunk.

A chococoba az ízek mellett a látvány miatt is érdemes betérni: a színes csomagolások mellett igazi retro hangulatú csokoládékat és különleges díszdobozos bonbonokat is lehet találni, a születésnapoktól a diplomaosztóig mindenféle alkalomra.

Az üzlettulajdonosok szerint a szlogennel - Mindenáron csokoládé! - azt akarták kifejezni, hogy a termékkínálattal mindenkihez szeretnék eljuttatni kedvenc édességüket: azoknak is, akik alacsonyabb árkategóriában keresnek, és az azoknak is, akik különleges, prémium minőségű csokoládéra vágynak.

Turóczi Gábor, a Lucullus BT gasztronómiai egyesület - a chococo együttműködő partnere - vezetője örömét fejezte ki az iránt, hogy újabb hely ad majd teret Budapesten a minőségi csokiimádatnak. A chococo a jövőben is tervezi, hogy előrecsomagolt csokoládéi mellett a kézműves csokoládék bemutatóját, illetve felolvasóesteket, egyéb kulturális vagy szakmai rendezvényeket is szervez.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük