Isteni, egyszerű és diétás: málnás morzsasüti macera nélkül
A morzsasüti a világ egyik legegyszerűbb édessége, savanykás málnával különösen finom. Fogyókúra alatt se mondj le róla!

Isteni, egyszerű és diétás: málnás morzsasüti macera nélkül
Ez is érdekelhet

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja (x)

Nyaralj korlátok nélkül! (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

A 2000-es évek legdivatosabb fülbevalója most újra trendi »

Pár centis szőkéből derékig érő feketére váltott Katy Perry: megint átalakult »

Mutatjuk, hogyan tisztítsd ki a műszempillát, hogy még sokszor viselhesd »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Édességre vágysz, de fogyókúrába fogtál? Ne aggódj, ezzel a recepttel bátran bűnözhetsz! Az angolok népszerű pitéjéhez, a gyors crumble-höz a bogyós gyümölcsök kifejezetten illenek. Alig kihűlve, fagyival csodás nyári desszertet készíthetsz minden erőlködés nélkül. A vajat kókuszzsírral is helyettesítheted.

Hozzávalók:

  • 40 dkg málna
  • 15 dkg zabliszt
  • 8 dkg vaj
  • 5 evőkanál eritrit
  • 1 kávéskanál fahéj
Recept idők

Elkészítés:

A málnát mosd meg alaposan, majd csepegtesd le. Rakd egy tálba a lisztet, az eritrit felét, a sót és a hideg vajat, majd gyors mozdulatokkal, az ujjbegyeddel morzsold össze. A málnát tedd kiolajozott, lisztezett kerámia formába, a tetejét szórd meg a maradék eritrittel, és fedd be a morzsával.

Helyezd előmelegített sütőbe, és 160 fokon süsd 25-30 percig, amíg a tetején a morzsa szép, aranybarna színt kap. Figyelj, hogy a tészta ne égjen meg. Ha túl gyorsan pirul, fedd le fóliával vagy sütőpapírral.

Ezt is szeretjük