Isteni, egyszerű és diétás: málnás morzsasüti macera nélkül
A morzsasüti a világ egyik legegyszerűbb édessége, savanykás málnával különösen finom. Fogyókúra alatt se mondj le róla!

Isteni, egyszerű és diétás: málnás morzsasüti macera nélkül
Ez is érdekelhet

Beszállás! Nemsokára indul a Mikulás Expressz, siess, mert lemaradsz! (x)

Családi wellness-pihenés Sümegen: ha egy kicsit másra, többre vágysz (x)

Elkezdődött a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál (x)

A tökéletes gyerekszoba titkai - Így még a tanulás is jobban megy majd! (x)

Őszi stílustippek személyre szabva - Hogy idén ősszel Te diktáld a trendet! (x)

beauty and style

Palást, korona, fényűző aranypompa: 2019-ben ezeket az esküvői ruhákat fogjuk imádni »

Ha ezt iszod, ragyogni fog a bőröd: trópusi vitaminbomba borús, őszi napokra »

Christy Turlington Photoshop nélkül: a 49 éves modell gyönyörűbb, mint 20 éve »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Édességre vágysz, de fogyókúrába fogtál? Ne aggódj, ezzel a recepttel bátran bűnözhetsz! Az angolok népszerű pitéjéhez, a gyors crumble-höz a bogyós gyümölcsök kifejezetten illenek. Alig kihűlve, fagyival csodás nyári desszertet készíthetsz minden erőlködés nélkül. A vajat kókuszzsírral is helyettesítheted.

Diétás, málnás morzsasüti

Hozzávalók:

  • 40 dkg málna
  • 15 dkg zabliszt
  • 8 dkg vaj
  • 5 evőkanál eritrit
  • 1 kávéskanál fahéj
Recept idők

Elkészítés:

A málnát mosd meg alaposan, majd csepegtesd le. Rakd egy tálba a lisztet, az eritrit felét, a sót és a hideg vajat, majd gyors mozdulatokkal, az ujjbegyeddel morzsold össze. A málnát tedd kiolajozott, lisztezett kerámia formába, a tetejét szórd meg a maradék eritrittel, és fedd be a morzsával.

Helyezd előmelegített sütőbe, és 160 fokon süsd 25-30 percig, amíg a tetején a morzsa szép, aranybarna színt kap. Figyelj, hogy a tészta ne égjen meg. Ha túl gyorsan pirul, fedd le fóliával vagy sütőpapírral.

Ezt is szeretjük