Cupcake-receptek
Csodaszép képekkel
A cupcake valójában a kidekorált bögrés muffin, a dekoráció pedig szinte bármi lehet, az egyetlen kötelező elem a cukormáz.

Dia

	Mentás-csokoládés cupcake	A nyári szezon igazi sztárja lehet a cupcake, ami nemcsak finom, de kellemesen hűsít is, tegyél a krémbe mentát, szórj a tetejére némi magas kakaótartalmú étcsokit, és már kész is van az egyik legjobb sütemény.

Mentás-csokoládés cupcake

A nyári szezon igazi sztárja lehet a cupcake, ami nemcsak finom, de kellemesen hűsít is, tegyél a krémbe mentát, szórj a tetejére némi magas kakaótartalmú étcsokit, és már kész is van az egyik legjobb sütemény.

Dia


            	Cupcake kétszínű krémmel
            	Cupcake-készítésnél az egyik legfontosabb szempont az, hogy minél látványosabb legyen az édesség, a legjobb, ha több színt is ötvözöl egy süteményen, és megtalálod a hozzá való cuki kosárkát is. A díszítő tubus egyik oldalába töltsd az egyik szín, a másikba a másikat, nem baj, ha középen picit összekeverednek.

Cupcake kétszínű krémmel

Cupcake-készítésnél az egyik legfontosabb szempont az, hogy minél látványosabb legyen az édesség, a legjobb, ha több színt is ötvözöl egy süteményen, és megtalálod a hozzá való cuki kosárkát is. A díszítő tubus egyik oldalába töltsd az egyik szín, a másikba a másikat, nem baj, ha középen picit összekeverednek.

Dia

	Málnás cupcake	Ha édesség, akkor biztosan illik hozzá egy kis friss gyümölcs, egyenesen a kertből vagy a zöldségestől, a cukormázat itt se hagyd le, a közepébe pedig illessz egy szép málnát vagy tulajdonképpen bármilyen, számodra kedves gyümölcsöt.

Málnás cupcake

Ha édesség, akkor biztosan illik hozzá egy kis friss gyümölcs, egyenesen a kertből vagy a zöldségestől, a cukormázat itt se hagyd le, a közepébe pedig illessz egy szép málnát vagy tulajdonképpen bármilyen, számodra kedves gyümölcsöt.

Dia

	Áfonyás cupcake	A nagy melegben jól jönnek a fanyar édességek, ha közel esik egymáshoz a készítés és a fogyasztás ideje, cukormáz helyett fagyival is megpakolhatod a sütit, a látvány marad, a hűsítő hatás garantált.

Áfonyás cupcake

A nagy melegben jól jönnek a fanyar édességek, ha közel esik egymáshoz a készítés és a fogyasztás ideje, cukormáz helyett fagyival is megpakolhatod a sütit, a látvány marad, a hűsítő hatás garantált.

Dia

	Citromos cupcake	A citrom is remekül passzol a cupcake-hez, a masszába reszelheted a héját, adagolhatsz belőle a cukormázba, illetve díszítheted vele a tetejét, mindezt akár egyetlen gyümölcsből összehozhatod, kész főnyeremény.

Citromos cupcake

A citrom is remekül passzol a cupcake-hez, a masszába reszelheted a héját, adagolhatsz belőle a cukormázba, illetve díszítheted vele a tetejét, mindezt akár egyetlen gyümölcsből összehozhatod, kész főnyeremény.

Dia

	Túrós cupcake	Ha már végképp telítődtél a cukormázzal, de cupcake-et még ennél, akkor sincs minden veszve, készíts túrókrémet, és díszítsd azzal, no meg a többi kiegészítővel a muffint.

Túrós cupcake

Ha már végképp telítődtél a cukormázzal, de cupcake-et még ennél, akkor sincs minden veszve, készíts túrókrémet, és díszítsd azzal, no meg a többi kiegészítővel a muffint.

Dia

	Füves-virágos muffin	Ha úgy érzed, van röpke öt-hat órád és két ügyes kezed, akkor ne habozz, menj le némi marcipánpasztáért és ételfestékért, és készíts virágoskertet a kisült muffinokból, nagyon látványos és nagyon édes lesz, amit évekig mutogathatsz, hacsak nem fogy el nagyjából 15 perc alatt az összes.

Füves-virágos muffin

Ha úgy érzed, van röpke öt-hat órád és két ügyes kezed, akkor ne habozz, menj le némi marcipánpasztáért és ételfestékért, és készíts virágoskertet a kisült muffinokból, nagyon látványos és nagyon édes lesz, amit évekig mutogathatsz, hacsak nem fogy el nagyjából 15 perc alatt az összes.

Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: