A legfinomabb csokis bögrés süti
Készítsd karácsonyi maradékokból!
A csokis bögrés kevert sütit képtelenség elrontani. Dobd fel az egyszerű tésztát banánnal!

A legfinomabb csokis bögrés süti
Ez is érdekelhet

Aranytojást tojó tyúk - bemutatjuk a LUSH 2020-as húsvéti kollekcióját (x)

Tiszta lakás, ragyogó jókedv (x)

Nátha, megfázás, influenza, vagy a „legrosszabb“…. (x)

Törzshajlítás 1440-szer? Naponta?! (x)

Kert és erkély: a Te otthonod (x)

beauty and style

6 szuper film a karantén idejére, aminek köze van a divathoz: most van idő megnézni őket »

Ilyen még nem volt: fehér címlappal jelenik meg az olasz Vogue magazin »

3 webáruház, ahonnan be tudsz szerezni kozmetikai alapanyagokat: DIY kencékhez elengedhetetlen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Extrafinom desszertet készítenél, de szorít az idő? A csokis bögrés süti lehet a tökéletes megoldás. Ha maradt még karácsonyról édességed, keverd bele! Tehetsz még hozzá diót, és jó, ha van kéznél banán is. Ha a tészta kihűl, készíthetsz rá csokimázat.

Csokis bögrés süti

Hozzávalók 16 szelethez:

  • 25 dkg vaj
  • 3 bögre liszt
  • 1 bögre csoki
  • 2 érett banán
  • 4 tojás
  • fél bögre cukor
  • fél csomag sütőpor
Recept idők

Elkészítés:

A banánokat nyomkodd szét villával, a csokit pedig vízgőz felett olvaszd fel. A vajat keverd habosra a cukorral, majd add hozzá a banánt, és dolgozd el. A tojásokat egyenként üsd hozzá. Forgasd bele a sütőporral vegyített lisztet, majd az olvasztott csokit. Addig keverd, amíg a massza homogén nem lesz.

Egy tepsit vagy tortaformát bélelj ki sütőpapírral, és süsd 170 fokon 20-25 percig. Ekkor végezz tűpróbát, tehát szúrj a tészta legvastagabb részébe egy tűt vagy hegyes kést. Ha száraz, tehát nincs rajta tésztamaradvány, elkészült. Ellenkező esetben süsd még pár percig. Várd meg, amíg kihűl, utána szeleteld fel.

Ezt is szeretjük