Csirkés-sajtos csusza tepsiben sütve
A csirkés-sajtos csusza a maradék újrahasznosítására is kiváló.
Túl sok hús maradt a hétvégéről? Nehogy kidobd, pont jól jön egy ízletes rakottashoz. A csirkés-sajtos csusza kellően pikáns, szaftos és laktató. Annyira ízlik majd mindenkinek, hogy legközelebb is így fogod elkészíteni.
Csirkés-sajtos csusza
Hozzávalók
- 50 dkg csusza
- 20 dkg csirke
- 15 dkg sajt
- 3 dl tejföl
- 1 vöröshagyma
- só
- bors
Elkészítés:
Tégy fel vizet forrni. Ha lobog, rakd bele a csuszát, dobj hozzá sót, és főzd a tésztát roppanósra körülbelül nyolc perc alatt. Szűrd le, csepegtesd le. A vöröshagymát aprítsd fel, és dinszteld meg. Add hozzá a vékony csíkokra vagy kis kockákra vágott húst, és pirítsd meg.
Keverd hozzá a tésztát, sózd, borsozd ízlés szerint. Egy tűzálló tálat kenj ki vajjal, rendezd el benne a húsos csuszát. Öntsd le tejföllel, szórd rá a reszelt sajtot. Ha tovább akarod fokozni az élvezetet, bacont is rakhatsz a tetejére. Tedd előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd addig, amíg a sajt rá nem olvad.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció