Gyors és könnyű, csirkés-fetás farfalle: rém egyszerű, ha tésztás ételt szeretnél
Ha könnyű ebédre vagy vacsorára vágysz, ezt a fogást neked találták ki.

Gyors és könnyű, csirkés-fetás farfalle: rém egyszerű, ha tésztás ételt szeretnél
Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Kétszer dúsabb frizurát kapsz, ha így használod a hajvasalót »

Lassítja a ráncok képződését, de ennél többet is tud a kollagén: szakértő mondja el, miért hatékony »

A rövid dzseki az új divat: ilyen sokféleképpen viselheted »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tésztasaláta örök kedvenc, kiváltképp így, nyáron, amikor az ember inkább könnyű falatok után ácsingózik. Ha pedig vasárnapról maradt egy kis sült csirke, még könnyebb dolgod van. Ráadásul a receptet kedved és ízlésed szerint variálhatod különféle zöldségekkel. Ettől nemcsak színesebb, egészségesebb is lesz!

Hozzávalók:

  • 50 dkg farfalle
  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 12 dkg feta sajt
  • koktélparadicsom
  • friss bazsalikom
  • bors
  • fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

A  csíkokra vágott húst pirítsd le, tegyél rá egy kis fokhagymát, majd locsold meg száraz fehérborral. A félbevágott koktélparadicsomokat csak a végén add hozzá, hogy elkészítés közben ne főjenek szét. Végezetül keverd hozzá az apróra vágott, friss bazsalikomot, amiből mértékkel már akár a főzés elején is tehetsz hozzá egy keveset. A sóval és a borssal bánj ízlés szerint. Egy másik edényben forralj vizet, és a csomagolási útmutató szerint készítsd el a tésztát. Ha elkészült a hús, keverd össze a tésztával, és szórd meg a felkockázott feta sajttal.

Ezt is szeretjük