Gyors és könnyű, csirkés-fetás farfalle: rém egyszerű, ha tésztás ételt szeretnél
Ha könnyű ebédre vagy vacsorára vágysz, ezt a fogást neked találták ki.

Gyors és könnyű, csirkés-fetás farfalle: rém egyszerű, ha tésztás ételt szeretnél
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tésztasaláta örök kedvenc, kiváltképp így, nyáron, amikor az ember inkább könnyű falatok után ácsingózik. Ha pedig vasárnapról maradt egy kis sült csirke, még könnyebb dolgod van. Ráadásul a receptet kedved és ízlésed szerint variálhatod különféle zöldségekkel. Ettől nemcsak színesebb, egészségesebb is lesz!

Csirkés-fetás farfalle

Hozzávalók:

  • 50 dkg farfalle
  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 12 dkg feta sajt
  • koktélparadicsom
  • friss bazsalikom
  • bors
  • fokhagyma
Recept idők

Elkészítés:

A  csíkokra vágott húst pirítsd le, tegyél rá egy kis fokhagymát, majd locsold meg száraz fehérborral. A félbevágott koktélparadicsomokat csak a végén add hozzá, hogy elkészítés közben ne főjenek szét. Végezetül keverd hozzá az apróra vágott, friss bazsalikomot, amiből mértékkel már akár a főzés elején is tehetsz hozzá egy keveset. A sóval és a borssal bánj ízlés szerint. Egy másik edényben forralj vizet, és a csomagolási útmutató szerint készítsd el a tésztát. Ha elkészült a hús, keverd össze a tésztával, és szórd meg a felkockázott feta sajttal.

Ezt is szeretjük