Gyors és könnyű, csirkés-fetás farfalle: rém egyszerű, ha tésztás ételt szeretnél
Ha könnyű ebédre vagy vacsorára vágysz, ezt a fogást neked találták ki.


- 5 dolog, ami idő előtt lassítja a kollagéntermelést: elősegítik a korai ráncokat és a petyhüdtséget »
- Ennél nőiesebb stílust el sem tudunk képzelni, és alapdarabokból összedobható: a francia sikk örök »
- Ezt a tornát ne hagyd ki, ha ülőmunkát végzel: fontos izmokat dolgoztatnak meg a pilates-gyakorlatok »
- A Dallas Pamelája a plasztikai beavatkozásai után: a 71 éves Victoria Principal friss fotókon
- Kvíz: mennyire ismered Európa városait? Teszteld földrajzi tudásodat!
- Ő a 18 éves Gáspár Virág párja: bombázóvá fogyott Krisztián mellett
- 10 kérdéses törikvíz az ötödikes tananyagból: tudod, mikor kötötték a vérszerződést?
- 4 szuperegészséges húsféle, ami sokkal jobb a csirkemellnél: kevesen fogyasztják, pedig változatosan elkészíthetők
A tésztasaláta örök kedvenc, kiváltképp így, nyáron, amikor az ember inkább könnyű falatok után ácsingózik. Ha pedig vasárnapról maradt egy kis sült csirke, még könnyebb dolgod van. Ráadásul a receptet kedved és ízlésed szerint variálhatod különféle zöldségekkel. Ettől nemcsak színesebb, egészségesebb is lesz!
Csirkés-fetás farfalle
Hozzávalók:
- 50 dkg farfalle
- 40 dkg csirkemellfilé
- 12 dkg feta sajt
- koktélparadicsom
- friss bazsalikom
- só
- bors
- fokhagyma
Elkészítés:
A csíkokra vágott húst pirítsd le, tegyél rá egy kis fokhagymát, majd locsold meg száraz fehérborral. A félbevágott koktélparadicsomokat csak a végén add hozzá, hogy elkészítés közben ne főjenek szét. Végezetül keverd hozzá az apróra vágott, friss bazsalikomot, amiből mértékkel már akár a főzés elején is tehetsz hozzá egy keveset. A sóval és a borssal bánj ízlés szerint. Egy másik edényben forralj vizet, és a csomagolási útmutató szerint készítsd el a tésztát. Ha elkészült a hús, keverd össze a tésztával, és szórd meg a felkockázott feta sajttal.

Még több recept