
Gyors és könnyű, csirkés-fetás farfalle: rém egyszerű, ha tésztás ételt szeretnél
Ha könnyű ebédre vagy vacsorára vágysz, ezt a fogást neked találták ki.


A tésztasaláta örök kedvenc, kiváltképp így, nyáron, amikor az ember inkább könnyű falatok után ácsingózik. Ha pedig vasárnapról maradt egy kis sült csirke, még könnyebb dolgod van. Ráadásul a receptet kedved és ízlésed szerint variálhatod különféle zöldségekkel. Ettől nemcsak színesebb, egészségesebb is lesz!
Csirkés-fetás farfalle
Hozzávalók
- 50 dkg farfalle
- 40 dkg csirkemellfilé
- 12 dkg feta sajt
- koktélparadicsom
- friss bazsalikom
- só
- bors
- fokhagyma
Elkészítés:
A csíkokra vágott húst pirítsd le, tegyél rá egy kis fokhagymát, majd locsold meg száraz fehérborral. A félbevágott koktélparadicsomokat csak a végén add hozzá, hogy elkészítés közben ne főjenek szét. Végezetül keverd hozzá az apróra vágott, friss bazsalikomot, amiből mértékkel már akár a főzés elején is tehetsz hozzá egy keveset. A sóval és a borssal bánj ízlés szerint. Egy másik edényben forralj vizet, és a csomagolási útmutató szerint készítsd el a tésztát. Ha elkészült a hús, keverd össze a tésztával, és szórd meg a felkockázott feta sajttal.


Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Még több recept