Habkönnyű, cseresznyés sült túró pofonegyszerűen: csak keverj össze mindent
A sült túró mennyei desszert, a belseje rezgős, pudingszerű. Most dobd fel cseresznyével!
A cseresznyés sült túró fantasztikus desszert, amit a kezdők is sikerre vihetnek. Könnyű, nagyon puha, és szinte szétolvad a szádban. Ha tortaformában sütöd, bármilyen alkalomra megállja a helyét.
Cseresznyés sült túró
Hozzávalók
- 50 dkg túró
- 25 dkg cseresznye
- 12 dkg cukor
- 5 dkg vaj
- 2 dl tejföl
- 2 db tojás
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 0.5 db citrom
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 csipet só
Elkészítés:
A tojásokat óvatosan válaszd szét, majd a sárgákhoz add a villával áttört túrót, a pudingport, a tejfölt, a kétféle cukrot, az olvasztott vajat, valamint a citrom héját és egy teáskanál citromlevet. Jól keverd össze, majd forgasd hozzá a csipet sóval kemény habbá vert tojásfehérjét.
Simítsd a tésztát vajjal kikent, liszttel megszórt tepsibe, a tetejére rakd a megmosott, lecsepegtetett, kimagozott gyümölcsöt. Told forró sütőbe, és 180 fokon süsd meg körülbelül 50 perc alatt. Ha túl gyorsan pirul, fedd le fóliával. Ha tűpróba során a tésztába szúrt tűt üresen húzod ki, kiveheted a sütőből.
A vargabéles mennyei desszert, amit otthon is elkészíthetsz, és sok túróval az igazi.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció