Csupa csokis málnás brownie 10 perc munkával: a legjobb, ami a friss gyümölccsel történhet
A málnás brownie egy szempillantás alatt összeállítható, és hasonlóan hamar el is fogy a tálcáról.
Az érett málna és a gazdag, tömény csoki ebben a ragacsos brownie-ban is remekül egészíti ki egymást. Bár fagyasztott gyümölcsből is finom lesz, a nyári hónapokban érdemes friss szemeket vásárolni hozzá. Csokirajongóknak és az egyszerűen összedobható édességek szerelmeseinek kötelező.
Málnás brownie
Hozzávalók 4 személyre
- 30 dkg friss málna
- 25 dkg cukor
- 15 dkg vaj
- 7.5 dkg cukrozatlan kakaópor
- 7.5 dkg liszt
- 5 dkg étcsoki
- 3 tojás
- 2 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
A vajat egy kislábosban olvaszd fel. Add hozzá a kétféle cukrot és a kakaóport, és kis lángon kevergesd addig, amíg egyneműre olvadnak. Amikor kész, várd meg, amíg langyosra hűl, majd add hozzá a tojást és a vaníliaaromát. Végül forgasd bele a lisztet is, és keverd csomómentesre. Az étcsokit darabold fel, és a málnával együtt add a tésztához.
Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral. Öntsd bele a tésztát, és told 180 fokos sütőbe fél órára. Ha a teteje megszilárdult, de a beleszúrt villára még ráragad a tészta, vedd ki a sütőből, és hagyd kihűlni.
A csokidarabos muffin is alig munkával készül.
Álompuha muffin csokidarabokkal: jobb, mint amit a pékségben veszel
Ha nincs kedved sok időt a konyhában tölteni, mégis mutatós és finom desszertet ennél, akkor dobd össze ezt a csokis muffint!
ElolvasomKép: La_vanda / Getty Images
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció