Brokkolis, sajtos, töltött fasírt: tedd fejedelmivé a hétköznapi vagdalt húst
Dobd fel a fasírtot, sajttal, brokkolival igazán különleges, és így nem fog kiszáradni sütés közben.

Brokkolis, sajtos, töltött fasírt: tedd fejedelmivé a hétköznapi vagdalt húst
Ez is érdekelhet

Ezt tedd az iskolatáskába, hogy egészségesen és táplálóan induljon a szeptember (x)

Így őrizhetjük meg a nyugalmunkat az iskolakezdés idején is (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

A piros cipő minden szettet feldob: ez a nőies kiegészítő csodát tesz »

A legjobb bőrfeszesítő smoothie házilag: 5 perc alatt elkészül »

Könnyen lelapult a haja, ezért belevágott: csodás frizurát kapott »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A hagyományos fasírtot számtalan módon készítheted, próbáld ki brokkolival és sajttal töltve. Akkor az igazi, ha belül puha, kívül kérges. Nagy előnye, hogy gyorsan elkészül, sokáig eltartható, ha kihűl, gyönyörűen szeletelhető, és bármilyen hidegtálon jól mutat. 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg darált sertéshús
  • 10 dkg sajt
  • 3 db zsemle
  • 3 db tojás
  • 1 fej brokkoli
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál őrölt kömény
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • zsemlemorzsa
Recept idők

Elkészítés:

A brokkolit szedd rózsáira, és tedd forrásban lévő vízbe. Főzd öt-hét perc alatt roppanósra, és szűrd le. A zsemléket áztasd hideg vízbe, majd csavard ki, és rakd a darált húshoz. Egyesével üsd hozzá a tojásokat, ízesítsd apróra vágott hagymával, préselt fokhagymával, köménnyel, sóval és borssal. Kézzel alaposan dolgozd össze a masszát. Érdemes megkóstolni, ha kell, dobj még hozzá ízesítőt.
 

Az asztalra fektess egy fóliát vagy sütőpapírt, tedd rá a húsmasszát, és simítsd téglalap alakúra. Oszd el rajta egyenletesen a vékony szeletekre vágott sajtot és a brokkolit, majd tekerd fel. A tetejét szórd meg zsemlemorzsával. Önts alá kevés vizet, és fedd le fóliával. Tedd sütőbe, és 180 fokon süsd 20 percig, hogy jól átpuhuljon. Utána vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg.

Ezt is szeretjük